Akropol Resort yeni tesise kavuştu

Akropol Resort yeni tesise kavuştu

Her geçen gün büyüyen Türkiye turizm pazarında son dönemlerde büyük bir ivme yakalayan Alternatif Turizm sektörü yeni bir tesise daha kavuştu.

Alanya Kestel’de misafirlerini ağırlamaya hazırlanan alternatif turizmin en yeni otelinin adı ise Akropol Resort&SPA. Her ne kadar alternatif turizm sektörü büyümeye ve misafirlerine daha iyi imkanlar sunmaya devam etse de şüphesiz ki sektör tesis sayısı bakımından Türkiye turizm ağının henüz büyük bir parçasını oluşturmuyor. Bu durum ise alternatif turizm tüketicisinin her yıl aynı otellerde tatil yapması anlamına geliyor. Konuya bu şekilde bakıldığında ise Akropol Resort&SPA alternatif turizm kitlesi için yeni bir tatil alternatifi anlamına geliyor. Akropol Resort&SPA’  nın Genel Müdürü Ruhat Ülgen Cengiz konuyla alakalı yaptığı açıklama da, “ biz farklı alternatifler sunma vaadiyle yola çıkarken misafirlerimize sadece farklı bir tesis de tatil yapmayı vaad etmiyoruz. Otelimizde alternatif turizmin en kapsamlı hizmet ağını kuruyoruz. Bay bayan ayrı havuzları sektördeki her otelde bulmak mümkün, fakat gerçekten özel ve butik denilebilecek bir hizmeti, iyi şartlarda sunabilen otel bulmak çok zor. İşte biz bu Yaz Alanya’ da bu tatil anlayışıyla misafirlerimize farklı alternatifler sunmayı amaçlıyoruz. Ayrıca her sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel sınıftan insanımız tatil yapabilsin ve insanlarımızın tatil kültürü sadece bay bayan ayrı havuzlardan ibaret kalmasın diye 2015 fiyatlarımızı oldukça ekonomik tuttuk. Fiyat noktasında da insanlarımıza farklı alternatifler sunuyoruz” dedi.

EN AVANTAJLI ÖN ÖDEME KAMPANYASI: 55 TL

Tatil sezonun yaklaştığı ve erken rezervasyon dönemine girilen dönemde alternatif turizm otelleri de fiyatlarını ve kampanyalarını duyurmaya başladı. Bu kapsamda ön ödeme kampanyasına start veren Akropol Resort & SPA, ön ödeme kampanyasını 55 TL’ den başlayan fiyatlarla duyurdu. Şu ana kadarki alternatif turizmin en ekonomik fiyatlarını açıklayan Akropol Resort & SPA, söz verdiği gibi misafirlerine fiyatlar noktasında da farklı alternatifler sunmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.