Akkuş Tatlıcak’ta

Akkuş Tatlıcak’ta

Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, önceki gün Tatlıcak tesislerine giderek yeşil-beyazlı ekibin yönetimi ve teknik ekibi ziyaret etti. Akkuş, Konyaspor’un şampiyon olacağına inandığını söyledi

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Yrd.Doç.Dr. Hasan Akkuş, Konyaspor’un Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yaptığı antrenman öncesi Yöneticiler ve Teknik Direktör Hüsnü Özkara'yı ziyaret ederken, kalan haftalarda başarılar diledi ve yeşil-beyazlı ekibin Süper Lig'deki yerini alacağına inandığını söyledi.

Konyaspor'un, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yaptığı ve Bucaspor maçının Konya'daki son antrenmanı olma özelliğini taşıyan çalışma öncesi Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Yrd.Doç.Dr. Hasan Akkuş, Yönetimi ve Teknik Direktör Hüsnü Özkara'yı ziyaret etti.
Konyaspor ikinci Başkanı Ömer Atiker, Başkan Yardımcısı Ekrem Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Buğdaycı'nın da hazır bulunduğu ziyarette Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Yrd.Doç.Dr. Hasan Akkuş, kalan haftalarda takımımıza başarılar dileğinde bulunurken, Konyaspor'umuzun Süper Lig'deki hak ettiği yerini sezon sonunda şampiyon olarak alacağına inandığını söyledi.
2002-2003 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşadıklarında sezon başı kampı sırasında Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Yrd.Doç.Dr. Hasan Akkuş'un kendileri için özel bir çalışma programı hazırladığını ve katkılarının olduğunu söyleyen Konyaspor Teknik Direktör Hüsnü Özkara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşacaklarına olan inançlarını bir kez daha tekrarladı.
AVRUPA ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA
Öte yandan, Halter Federasyonundan bir başarı daha. 2012 büyük bayanlar Avrupa Halter Şampiyonası Türkiye’de yapılacak. İtalya'nın Milano kentinde sona eren Avrupa Halter Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında Türkiye, 3 aday arasından sıyrılarak, şampiyonaya Antalya'da evsahipliği yapma hakkını kazandı.
Avrupa Şampiyonası için Türkiye'nin yanı sıra İtalya'nın Palermo ve İspanya'nın Valencia kentleri yarıştı. Türkiye Halter Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda EWF Asbaşkanı ve Tıp Komitesi Başkanı Hasan Akkuş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, büyük bir organizasyonu daha Türkiye’ye aldıklarını söyledi.
Dopingle mücadelede ilik sırada yer aldıklarını ve Türk Halterinin gün geçtikçe daha da geliştiğini belirten Halter Federasyonu Başkanı Akkuş konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı. ''İtalya'nın Palermo ve İspanya'nın Valencia kentleri de bizimle birlikte adaydı. Ancak benim şampiyonluk için yaptığım sunum sonrasında İtalya ve İspanya yetkilileri adaylıktan çekildiklerini açıkladılar. Bunun sonrasında da oybirliğiyle şampiyona Türkiye'ye verildi. Avrupa Şampiyonası'nı da Dünya Şampiyonası'nda olduğu gibi Antalya'da gerçekleştireceğiz. Bu Türkiye’nin tanıtımı için çok önemli bir organize olacak.''  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.