Akkuş: Her açıdan başarılı olduk

Akkuş: Her açıdan başarılı olduk

Türkiye Halter Federasyonu (THF) Başkanı ve Avrupa Halter Federasyonu (EWF) Genel Sekreteri Hasan Akkuş, Avrupa Şampiyonasında her açıdan başarılı olduklarını söyledi

Türkiye Halter Federasyonu (THF) Başkanı ve Avrupa Halter Federasyonu (EWF) Genel Sekreteri Hasan Akkuş, Avrupa Şampiyonası’nda her açıdan başarılı olduklarını söyledi. Şampiyona ile ilgili onuşan Akkuş, “Organizasyon açısından çok yoğun bir çalışma ortamına girdik. Hem seçim, hem organizasyon, hem de sportif anlamda başarılı olduğumuza inanıyorum” dedi.

Şampiyona öncesindeki seçimlerde Türkiye olarak büyük başarılar elde ettiklerini anlatan  Akkuş, “Çünkü hem organizasyonla ilgilenmeliydik, hem delegelerle, hem de sporcularımızla ilgilenmemiz gerekiyordu. Organizasyonda ilk olarak Avrupa Federasyonu’nu 4 yıl yönetecek yöneticiler seçildi. Seçimlerin sonunda Avrupa Halter Federasyonu Genel Sekreterliği’ne seçildim. Ayrıca doktorumuz, hakemimiz komitelere girdi. Seçimlerde beklenen de buydu. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

Avrupa Şampiyonası organizasyonunun mükemmel şekilde sürdüğünü ifade eden Akkuş, “Sporcularımız müsabakalarda 6 altın, 7 gümüş ve 7 bronz olmak üzere toplam 20 madalya kazandı. Bu anlamda hem organizasyon açısından, hem seçim, hem de sportif anlamda başarılı olduğumuza inanıyorum. Müsabakalarda bize destek veren tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum.” THF Başkanı ve EWF Genel Sekreteri Hasan Akkuş, genç sporcuların madalya kazanmalarının kendilerini umutlandırdığını ifade ederek, “Misafirler organizasyondan çok memnun kaldı. Genç sporcularımız madalyalar aldı. Bazı genç sporcularımız ilk kez büyüklerde yarıştı” diyerek sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.