Akkise’de şenlik heyecanı yaşanacak

Akkise’de şenlik heyecanı yaşanacak

Ahırlı ilçesine bağlı Akkise’de 20. bahar şenlikleri heyecanı yaşanacak. Akkise Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nedim Selek, “Tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi

Pandemi döneminden ötürü 2 yıl ara verilen Akkise Bahar Şenliklerinin bu hafta sonu geniş bir katılımla gerçekleşmesi planlanırken Akkise Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde yapılan basın toplantısında şenliklerin tanıtım ve duyurusu yapıldı. Düzenlenen basın toplantısına Ahırlı Kaymakamı Alperen Celepci, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül ve Akkise Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Tüm Konyalıları gerçekleşecek şenliklere davet eden Akkise Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nedim Selek, “2000 yılından bu yana yapılan, yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı, Konya'nın en büyük Şenliklerinden biri olan Akkise Bahar Şenliklerine pandemiden dolayı 2 yıl ara vermiştik. Bu yıl 20.'sini gerçekleştireceğimiz Şenliğimize tüm herkes davetlidir” dedi.

resim-2022-06-08-121549680.png

MUHABBET DOLU ETKİNLİKLERİMİZ OLACAK

Şenlik kapsamında yapılacak etkinliklerin 2 gün boyunca devam edeceğini de aktaran Selek, “Şenliğimiz cumartesi ve pazar günü olmak üzere tam 2 gün boyunca Akkise Han alanında gerçekleştirilecek. 2 yıl sonra gerçekleştireceğimiz şenliğimizdeki asıl amaç dostluk, kardeşlik, akraba bağlarını güçlendiren, muhabbet dolu etkinliklerin icra edilmesidir. Ayrıca bütün Konyalı hemşerilerimi de memleketlerine davet ediyorum. Cumartesi günü yapacağımız hatim duası ile başlayacak şenliklerde;  konserler, mehteran ve sürpriz etkinlikler gibi birçok etkinlik vatandaşımızla buluşacak. Bu vesile ile şenliğimize katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül ise “Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz ve pandemi nedeni ile ara verdiğimiz şenliklerimiz bu yıl datam bir dostluk, kardeşlik, sevgi, akraba bağlarını güçlendiren, muhabbet dolu etkinliklerle icra edilecek. Herkes bekliyoruz” şeklinde konuştu.

EYYÜB KARAKUZU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.