Akınsoft’ta kampanya süresi uzatıldı

Akınsoft’ta kampanya süresi uzatıldı

AKINSOFT işletmelerin hızlı, tam entegre, ekonomik, görsel ve işlevsel uyarlamalar gerçekleştirmesine fırsat tanıyan WOLVOX ERP E-Business programında başlattığı KTO ve KSMMO üyeleri için yüzde 70 indirim kampanyasıyla kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyo

KAMPANYA İÇİN SON TARİH 28 ŞUBAT

Konya’da kurulduğu 1995 yılından bu yana, gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettiren AKINSOFT, ilkelerinden ve prensiplerinden asla taviz vermeyen bir firma olarak bugün dünya bilişim devi olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. AKINSOFT, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaç edinen yapısıyla, iş hayatını kolaylaştırması ve alternatif çözümler üretmesinin yanı sıra, kullanıcıları için başlattığı kampanyalarıyla da müşterilerine sunduğu hizmeti destekliyor.

AKINSOFT WOLVOX programında, Konya Ticaret Odası ve Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile işbirliği yaparak başta KOBİ'ler olmak üzere ticarette bilgi teknolojilerinin kullanımının yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla üyelere yönelik düzenlediği kampanyaları devam ettiriyor. İşletmelerin hızlı, tam entegre, ekonomik, görsel ve işlevsel uyarlamalar gerçekleştirmesine fırsat tanıyan WOLVOX ERP E-Business programında başlattığı KTO ve KSMMO üyeleri için yüzde 70 indirim kampanyasıyla kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. WOLVOX ERP E-Business’ın etkin kaynak kullanımıyla işletmelerin maliyeti düşürülerek verimliliği artırılıyor, onlara zaman ve iş gücü kazandırılıyor. İçerisinde MRPII, CRM, İnsan Kaynakları, Ön Muhasebe, Genel Muhasebe, Satış/Market Yönetimi, E-Ticaret gibi birçok modülü barındıran program, işletmelerde ürünlerin tedarik aşamasından, dağıtım aşamasına kadarki tüm süreçlerini kontrol ederek, işletme faaliyetlerini sistemli bir şekilde yürütmektedir. Ayrıca esnek yapısı ve kolay kullanımıyla WOLVOX, kullanıcıya projelerinde süre ve maliyet riskini ortadan kaldırırken, iş süreçlerini daha kolay takip etmelerini, hataları minimum seviyeye düşürmelerini sağlıyor. WOLVOX’la firmalar kendi iş yapısına en uygun yöntemi bulabiliyorlar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.