Akıllı Kadınlar ‘meydan’da Buluştu

Akıllı Kadınlar ‘meydan’da Buluştu

İletişim ve teknoloji şirketi Turkcell'in kurduğu Akıllı Kadınlar Kulübü, 20-21 Eylül tarihlerinde Meydan İstanbul AVM’de gerçekleştirilen Kadınlar Festivali’nin sponsoru oldu. İki gün süren ve müzik, spor, söyleşilerle zenginleştirilen...

İletişim ve teknoloji şirketi Turkcell'in kurduğu Akıllı Kadınlar Kulübü, 20-21 Eylül tarihlerinde Meydan İstanbul AVM’de gerçekleştirilen Kadınlar Festivali’nin sponsoru oldu. İki gün süren ve müzik, spor, söyleşilerle zenginleştirilen festivalde 'Akıllı Kadınlar Kulübü’nün düzenlediği yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Ümraniye Meydan AVM’de düzenlenen etkinlikte kulüp ve çalışmaları hakkında bilgi veren Turkcell Bireysel Pazarlama Direktörü Alper Ergenekon, "Turkcell’in Akıllı Kadınları hem kendilerine bakabilecekleri hem hayatını kolaylaştıracak hem de evde aile bütçelerine katkıları olacak teknik servis ve çözümlerden, aynı zamanda da dönem dönem yaptığımız kampanya ve sürprizlerden yararlanabiliyorlar. Böylece kulübümüzü benzeri olmayan bir avantajlar dünyası haline getirdik." dedi. Kulüp üyelerinin özel konuşma ve cihaz kampanyalarından da yararlandığı aktaran Ergenekon, "Aynı zamanda sağlıktan güzelliğe, pratik bilgilerden burç yorumlarına kadar özel servislerden yararlanabiliyorlar. Gene aile ve evdeki mutfak bütçelerine indirim sağlayacak ayrıcalıklı fırsatlardan yararlanıyorlar." diye konuştu.

Turkcell Bireysel Pazarlama Direktörü Ergenekon, kulüp sayesinde kadınların istek ve ihtiyaçlarına göre yeni kampanyalar düzenlemekten mutlu olduklarını da söyledi. Ergenekon, "Bizim, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSFA) ile birlikte Eylül 2012’de lansmanını yaptığımız Ekonomiye Kadın Gücü projesinde, hayatlarını değiştiren girişimci kadınlarımız var. Bu kadınlar da bu festival boyunca stantlarını açtılar. El emeği, göz nuru ürünlerini burada sergiliyorlar. İnşallah bu da diğer kadınlara ilham verecek diye düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

EKONOMİYE KADIN GÜCÜ SAYESİNDE

Festival’de ayrıca, Turkcell’in Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) işbirliğiyle Eylül 2012’de hayata geçirdiği Ekonomiye Kadın Gücü projesine katılan dar gelirli, girişimci kadınlar da stant açtı. Girişimci kadınlar el emeği göz nuru ürünlerini sergiledi. Söz konusu projenin katılımcılarından Emine Usta, 5 kadın bir araya gelerek kredi aldıklarını söyledi. 7 yıldır kazaziye sanatı üzerine uğraşan Usta, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"700 TL ile başladık 5 kadın bir araya toplanarak. Hepsi kazaziye yapmıyor, hasır yapıyor, başka işlerle de uğraşıyor. Mahallemde 5 kişilik bir grup kurduk ama sonra o 10 kişiye ulaştı. Yaptığımız el işlerinden sonra güzel tepkiler alınca, mikro kredi bizim hikâyelerimizi Turkcell’e gönderdi ve yaptığım işlerden dolayı Turkcell bize destek sundu. 2 yıldır Turkcell’in ekonomiye kadın gücü programlarında yer alıyorum. Hatta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yaptığım ‘aşk düğümleri’ 500 iş kadınına dağıtılmış durumda. Buradan da bizlere, ekonomiye, 15 kadına bir destek geldi. Turkcell, bu tarz etkinliklere bizi davet ederek, bize katkısını sürmeye devam ediyor." şeklinde konuştu.

Yaklaşık 2 yıldır Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü üyesi olan ve pazarlama alanında çalışan İpek Yılmaz da "Baktığımız zaman aslında bir çok katkısı var. Birçok marka avantajları var. Özellikle benim ilgi duyduğum alanlarda bana marka avantajları sunuyor." dedi. Kulübe üye olmak için KADIN yazıp 2222’ye göndermek yeterli. Mesajdan ücret alınmıyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.