Akçakoca Fem -Anafen Dershanesi Hakkında Basında Çıkan Haberler Yalanlandı

Akçakoca Fem -Anafen Dershanesi Hakkında Basında Çıkan Haberler Yalanlandı

Akçakoca Fem-Anafen Dershane Müdür Bilal Aslan, medyada çıkan yanlış haberlerin gerçek olmadığını söyledi.    Konuyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan Aslan, ilçede bulunan dershanenin mevcut bulunduğu bina...

Akçakoca Fem-Anafen Dershane Müdür Bilal Aslan, medyada çıkan yanlış haberlerin gerçek olmadığını söyledi.

    Konuyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan Aslan, ilçede bulunan dershanenin mevcut bulunduğu bina ve dershanenin akibeti hakkında bilgileri kamuoyuyla paylaştı.

    Derhane Müdürü Aslan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Akçakoca Fem-Anafen Dershanesi adına çıkan bazı spekülatif haberlere karşılık bu basın açıklamasını yapma zorunluluğunu duyduk. Yerel medyamızda çıkan 'Fem- Anafen Dershanesi kapanıyor yerine öğrenci yurdu geliyor' haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Yapılan bu haberle kamuoyu yanlış yönlendirilmiştir. Akçakoca Fem Dershanesi bu sene Türkiye 3. sü, Türkiye 6.sı, Türkiye 66.sı ve 96.sı Düzce 1.si ve Düzce 2.si; Akçakoca 1. ve 2.leri gibi birçok alanda hem bireysel hem de kitlesel başarılar sunmuştur. Bulunduğumuz bina Akçakoca Belediyesi ve Garanti İnşaat'a aittir. Akçakoca Belediyesi, yurt görüşmelerini kendi yerleri adına yaptığını ifade etmektedir. Garanti İnşaat’ın kiracısı olarak Akçakocamıza 4 yıldır giderek yükselen başarılar sunan bu güzide kurumumuz, bu sene de aynı adreste yenilenmiş akıllı sınıflarıyla eğitime katkısını sürdürecektir. Kamuoyuna saygılarımızla sunarız."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.