AK Partili yönetici kendi seçmenine hakaret etti!

AK Partili yönetici kendi seçmenine hakaret etti!

AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Küçükkömürler, emekli zammını eleştiren bir vatandaşa sosyal medya üzerinden hakaret etti. Küçükkömürler, AK Parti’ye bir daha oy vermeyeceğini söyleyen seçmene, “hayvanlar oy kullanmıyor” diye cevap verdi

Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, en düşük emekli maaşının 2 bin 500 lira olacağını duyurdu. Bu kararı olumlu karşılayanlar kadar, tepki gösteren ve rakamı beğenmeyenler de oldu. Sosyal medya üzerinden bir vatandaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’e ithafen, "Emeklilere iyi kazık attınız. Yüzde 40 zam vermemek için aralık ayı enflasyonunu yüzde 13'e çıkardınız. Size bir daha oy verirsem insan değilim" dedi. Bu paylaşım üzerine AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Küçükkömürler de bu paylaşımı yapan vatandaşa hakaret ederek, "Hayvanlar oy kullanmıyor" dedi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI GENÇ: TASVİP ETMİYORUZ

Küçükkömürler'in bu paylaşımı tepki çekti. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise bu tarz olayları tasvip etmediklerini dile getirdi. Emekliye zam oranlarıyla ilgili tepkisini sosyal medya hesabından paylaşan AK Partili bir vatandaş, “Emeklilere iyi kazık attınız. Yüzde 40 zam vermemek için aralık ayı enflasyonunu yüzde 13'e çıkardınız. Size bir daha oy verirsem insan değilim” ifadelerini kullandı.


“HAYVANLAR OY KULLANMIYOR”


AK Parti Konya Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Küçükkömürler, emekli zammına tepki gösteren ve AK Pari’ye bir daha oy vermeyeceğini söyleyen vatandaşın paylaşımını alıntılayarak, “Hayvanlar oy kullanmıyor. Kanunen” paylaşımında bulundu. AK Partili Küçükkömürleri’in vatandaşa ‘hayvan’ benzetmesine sosyal medyada bir çok vatandaş tepki gösterdi. Bunun üzerine Küçükkömürler, sosyal medya hesabından kendisine tepki gösteren vatandaşları da hedef aldığı bir diğer paylaşımında “AK parti seçmenine hayvan dedi diyerek algı yapanları, yalan söyleyenleri, üç kuruşa davasını, 1 dolara vatanını satanları, Türkiye düşmanlarını, teröristleri, İslam düşmanlarını 2023 te tekrar sandığa gömeceğiz. Durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.

DAHA SONRA PAYLAŞIMINI SİLDİ

AK Partili Küçükkömürler, kendisine gelen aşırı tepkinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı sildi. Tweeti atan vatandaş da paylaşımını kaldırdı. O vatandaş, "Akşam emekli zammı ile ilgili attiğim tweeti neden sildiğimi merak edenler olmuş. Yazdığım tweetin altına o pis nefretinizi öfkenizi zehirinizi dökmenizi anlarım. DM''den küfür etmek nedir? İnsanlığınız, adamlığınız batsın. Bir insan yanlışı, doğruyu sizin yüzünüzden söyleyemeyecek mi?"

EMRE ÖZGÜL

 

adsiz-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum