Ak Partili Muş, Kaybolan Gençlerin Ailelerini Ziyaret Etti

Ak Partili Muş, Kaybolan Gençlerin Ailelerini Ziyaret Etti

Kumburgaz’da deniz bisikletiyle kaybolan gençlere hala ulaşılamadı. AK Parti Milletvekili Mehmet Muş kayıp gençlerin ailelerini ziyaret etti. Muş, Marmara Denizi’nde bulunan cesedin kimliğinin ise henüz tespit edilemediğini söyledi.Kaybolan...

Kumburgaz’da deniz bisikletiyle kaybolan gençlere hala ulaşılamadı. AK Parti Milletvekili Mehmet Muş kayıp gençlerin ailelerini ziyaret etti. Muş, Marmara Denizi’nde bulunan cesedin kimliğinin ise henüz tespit edilemediğini söyledi.

Kaybolan gençleri, 8. günde arama çalışmaları devam ediyor. AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, aileleri ziyaret etti. Kaybolan gençlerin yakınlarıyla görüşen ve teskin eden Muş, çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Ailelerin ihmal eleştirileri üzerine Muş, öncelikli hedefin gençlere ulaşmak olduğunu daha sonra kimin ne kusuru, ihmali varsa gereğinin yapılacağını ifade etti.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Muş, “Çalışmalar uzun süredir devam ediyor. Dün bir ceset bulundu, şu an Adli Tıp’ta. Burada çalışmalar yürüyor kaybolan 5 gence ait olup olmadığı yönünde. Kimlik tespiti henüz yapılamadı. 4 aileden birer temsilci orada. Çalışmalar denizde de devam ediyor. Aileleri de ziyaret ettik hatırlarını sorduk. İnşallah gençlerimize ulaşırız, sağ sağlim ulaşmayı ümit ediyoruz.” dedi.

Muş, Adli Tıp uzmanlarının bulunan cesedin kimliği ile ilgili şu an bir şey söyleyemediklerini kaydetti. Muş, “Büyük ihtimalle DNA testi yapılacak. Şu an bulunan cesetin kimliği ile alakalı bir tespit söz konusu değil.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.