Ak Parti’den Adaylığını Çeken Badıllı: Halkın Sesine Kulak Verilmiyor

Ak Parti’den Adaylığını Çeken Badıllı: Halkın Sesine Kulak Verilmiyor

Şanlıurfa Karaköprü ilçesinde AK Parti aday adaylığından çekilen Yusuf Badıllı, son zamanlarda partiden dışlandığını belirtti.

Şanlıurfa Karaköprü ilçesinde AK Parti aday adaylığından çekilen Yusuf Badıllı, son zamanlarda partiden dışlandığını belirtti. Badıllı, partinin, halkın sesine kulak vermediği için seçimlere bağımsız gireceğini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesi AK Parti Belediye başkan aday adaylığından çekilen Yusuf Badıllı, 30 Mart seçimlerinde iddialı. Karaköprülülere birçok vaatte bulunan Badıllı, ilçenin başta ulaşım ve eğitim sorununa yönelik çalışmalar yapacağını söyledi. İlçede okulların yetersiz olduğunu dile getiren Badıllı, özel okulları teşvik edeceğinin altını çizdi. Badıllı, ulaşım için de profesyonel bir ekiple yeni düzenlemeler yapacağını müjdeledi.

Daha önce AK Parti'den aday adayı olduğunu hatırlatan Badıllı, siyasi hayatına 1984 yılında Refah Partisi ile başladığını belirtti. Daha sonra Saadet Partisi ile devam ettiğini kaydeden Badıllı, uzun yıllar muhtarlık yaptığını anlattı. Hayatı boyunca Milli Görüş çizgisinden ayrılmadığını ifade eden Badıllı, Başbakan Erdoğan’ın teklifi üzerine AK Parti’den aday adaylık başvurusunda bulunduğunu ifade etti. Partinin üst düzey yetkilileri ile yaptığı görüşmelerin çok olumlu gittiğini aktaran Badıllı, 17 Aralık sonrası dışlandığını ileri sürdü.

Badıllı, “17 Aralık sonrası ne olduysa bilmiyorum ama duydum ki AK Parti Şanlıurfa’da kamuoyu yoklaması yapıyor ve yoklamada sadece 3 isim için kamuoyu yoklaması yaptıklarını öğrendim. Kamuoyu yoklaması sırasında başvuruda bulunan 11 aday adayının isminin bulunmaması halkın tepkisini çekti. Ben de halkın sesine kulak vermedikleri için aday adaylığımı çekerek yola bağımsız devam etme karı aldım. Parti, halkın sesine kulak vermedi. 17 Aralık süreci sonrası dışlandık.” ifadelerine yer verdi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.