Ak Parti Konya Futbol Turnuvası başladı

Ak Parti Konya Futbol Turnuvası başladı

Ak Parti İl Başkanlığı, Sosyal İşler Birimi, Konya İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve Konya HİF İl Temsilciliği tarafından tertip edilen Ak Parti Konya Futbol Turnuvası ilk hafta maçları ile başladı.

Ak Parti İl Başkanlığı, Sosyal İşler Birimi, Konya İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve Konya HİF İl Temsilciliği tarafından tertip edilen “Ak Parti Konya Futbol Turnuvası” ilk hafta maçları ile başladı.

Hafta sonları Emir ve Selçuklu halı sahada oynanan turnuvanın açılışında tüm parti teşkilatları bir araya gelerek turnuvanın heyecanını birlikte yaşadı. Turnuvanın açılışına Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Başkanı Ahmet Sorgun Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Edip Emre Görgülügil, İl Başkan Yardımcısı, Sosyal İşler Birim Başkanı Mustafa Varol katıldı. 

İlk hafta oynanan 1.tur maçlarında şu sonuçlar alındı: Ereğli G.K.-Meram G.K.13-1, Akşehir-Seydişehir 5-11, Karatay G.K.-Meram A.K. 2-7, İl Genel Meclisi-Cihanbeyli 5-9, Selçuklu A.K.-Akören 2-10, Karapınar-Beyşehir 2-6, Çumra G.K.-Selçuklu G.K. 13-3, Ilgın-Kulu 2-17, Sarayönü-Personel 10-5, Ereğli A.K.-Karatay A.K. 7-3, Konya G.K.-Hadim 3-8 ve Konya A.K.-Çumra A.K. 6-7. Bu sonuçlardan sonra bu hafta sonu oynanacak maçlarda 2.tur eşleşmeleri şu şekilde oluştu.: Çumra A.K.-Meram A.K., Hadim-Cihanbeyli, Ereğli A.K.-Seydişehir, Sarayönü-Ereğli G.K., Kulu-Konya A.K., Çumra G.K.-Karapınar, Beyşehir-Karatay A.K. ve Akören-İl Genel Meclisi. Konya HİF İl Temsilcisi İbrahim Karabacak yaptığı açıklamada, “Her yaştan ve her kesimden insanımızın spor yapmasını sağlamak açısından, yoğun siyaset ve parti çalışmalarından fırsat bularak teşkilatlarına böyle bir organizasyon gerçekleştirmelerinden dolayı başta; Ak Parti İl Başkanlığına, İl Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Birim Başkanı Mustafa Varol ve İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Edip Emre Görgülügil’e teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca tüm katılımcılara centilmence maçlar eşliğinde başarılar dilerim.” dedi. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.