AK Parti Karatay’dan seçim teşekkürü

AK Parti Karatay’dan seçim teşekkürü

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı’nın 78. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Aziziye Kültür Merkezi’ndeki toplantıda konuşan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, yerel seçimlerdeki desteklerinden dolayı tüm Karatay halkına teşekkür etti.

BÜYÜK PROJELERİMİZLE 5 YIL DAHA HİZMET EDECEĞİZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart yerel seçimlerinden alınlarının akıyla çıktıklarını belirterek, bu önemli başarıda büyük pay sahibi olan tüm teşkilat mensuplarına ve Karatay halkına teşekkür etti.

Kılca şunları söyledi: “Rabbime şükrediyorum ki kadim Karatay’ımıza 5 yıl daha bizlere hizmet etme fırsatı verdi. Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hemşehrilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Yapacak çok işimiz var.”

Konya teşkilatlarının yoğun bir tempoyla seçim çalışmalarını sürdürdüğünü aktaran AK Parti Konya İl Başkan Vekili Fahrettin Kulu da, 31 Mart Yerel Seçimleri boyunca çalınmadık kapı girilmedik gönül bırakmadıklarını ifade etti.

TEŞKİLATLARIMIZ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni dönemde de Konya için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını aktardı.

Altay şunları ifade etti: “Bizler, AK Parti ailesi olarak kutlu bir davanın yolcularıyız. Yerel Seçim sürecinden çıktık. Bizler belediye başkanı olarak görevimize devam ediyoruz. Seçim sürecinde yaklaşık 60 gün boyunca çok çalıştık ama bizden daha çok çalışan teşkilat mensuplarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız vardı. Teşkilatımız 60 gün boyunca hiç mazeret üretmeden gece gündüz demeden gayret etti. Kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve ana kadememize ilçe başkanımızın şahsında teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer ise Konya teşkilatlarının Türkiye’nin en başarılı teşkilatlarından olduğunu söyleyerek yeni dönemde daha da güçleneceklerinin altını çizdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.