Aile Hekimliği toplantısı Aksaray'da

Aile Hekimliği toplantısı Aksaray'da

Aile Hekimliği İç Anadolu Bahar Toplantısı 4 Nisan'da Aksaray'da yapılacak.

 4 Nisan'da Grand Eras Otel'de yapılacak toplantıya Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Seracettin Çom ile Eskişehir ve Niğde İl Sağlık Müdürleri TESDER Yönetim Kurulu Başkanı, Prof. Dr. Füsün Ersoy katılacak. 
Aksaray İl Sağlık Müdürlüğü, Aksaray Aile Hekimleri Derneği (AKAHED), Tıp ve Sağlık Eğitimcileri Derneği'nin (TESDER) ortaklaşa düzenlediği toplantıda, Sağlıkta Dönüşüm Programının en önemli ayaklarından olan Aile Hekimliği uygulamalarının, değerlendirmeleri yapılacak, uygulama deneyimlerin paylaşılacak. 
Toplantıda ayrıca, Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesinden Doç. Dr. Altuğ Kut, Birinci Basamakta Diyabet Yönetimi, Tarama, Tanı, Tedavi, İzlem ve Sevkte Güncel, Kanıtlara Dayalı İlke ve Kavramlar, Sağlık Bakanlığı Aile Hekimliği Daire Başkanlığı Aile Hekimliği Eğitim Merkezinden Yrd. Doç.Dr Serdar Gürel, Birinci Basamakta Hipertansiyon Yönetimi, Çankırı Şabanözü İlçe Devlet Hastanesinden Uzm. Dr. Turan Set'de, Birinci Basamakta EKG Değerlendirme ve Temel İlkeler konusunda konuşma yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.