Ahmet Efendi yeni konsept mağazasıyla hizmette

Ahmet Efendi yeni konsept mağazasıyla hizmette

Asrın Tıbbi Aromatik Bitkiler olarak yerli ve yabancı tıbbı tedavi bitkileri ile müşterisine gıda takviyesi yapan ve 21 yıldır sektörde 12 yılda mağazacılık olarak hizmet veren Ahmet Efendi Çarşısı...

Asrın Tıbbi Aromatik Bitkiler olarak yerli ve yabancı tıbbı tedavi bitkileri ile müşterisine gıda takviyesi yapan ve 21 yıldır sektörde 12 yılda mağazacılık olarak hizmet veren Ahmet Efendi Çarşısı Asrın Tıbbi Aromatik Bitkiler, yeni yerinde hizmet vermeye başladı.
Hafta sonu düzenlenen törende müşterilerine araştırma geliştirme sonucunda fayda sağlamaya çalışan ve her türlü bitki yağ, su, macun, krem ve vitamin tabletlerini müşterilerinin hizmetine sunan Ahmet Efendi Çarşısı, yeni yerinde birçok yeniliği de bünyesinde bulunduruyor. Ücretsiz vücut analizi ile müşterilerine sağlıklı yaşamın püf noktalarını anlatan Ahmet Efendi, yine bünyesinde bulundurduğu analiz cihazı ile müşterisinin vücut kompozisyonundan çıkarttığı mineral ve protein kayıplarına göre bitkisel gıda takviyesi yapıyor. Kurumsal olarak sektörde yenilikleri yaşatan Ahmet Efendi, düzenlediği konsept mağaza ile sektörde ilki gerçekleştirmiş oldu. 
“Aktar’ın evrim geçirmiş şekliyiz” diyen ve işlerinin profesyonel araştırma ile çözüm üretmek olduğunu söyleyen firma sahibi Ahmet Efendi, yeni yerde ürün çeşitlerinin arttığını ve 2 bin çeşit bitki çayları, macunları, şurupları, suları ve bitki özü ürünleriyle hizmet sunduklarını hatırlattı. Bitkisel bilimin içine medikal bilim (Sağlık Bakanlığı onaylı cihazlar) dahil ettiklerini ve böylelikle daha sağlıklı sonuçlar elde ettiklerini hatırlatan Ahmet Efendi, en iyiyi sunmak istediklerini söyledi. Ahmet Efendi Çarşısının ‘Doğanın bilimselleştiği enstitü’ olduğunu belirten firma sahibi Ahmet Efendi, “Müşterilerimizi danışanlarımız olarak değerlendiriyoruz. Bu anlamda da danışanlarımıza en iyi hizmeti ve doğru bilgiyi aktarmak istiyoruz. Bunun içinde öncelikle çalışanlarımıza yönelik olarak başlattığımız kapalı devre eğitimi zaman içinde danışanlarımıza da uyguluyoruz. Bünyemizde bulunan aromatik bitkiler uzmanları ile sektörümüzde bilimselliğin önemine vurgu yapıyoruz. Amacımız müşterilerimizin baharat, şifalı bitki ihtiyaçlarını güvenebilecekleri tek merkezden elde edebilmelerini sağlamaktır” dedi.
MUHAMMET GÜMÜŞ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum