Ahmet çıkışını golle süsledi

Ahmet çıkışını golle süsledi

Abdurrahman Baysangur’un gelişi ile birlikte büyük bir çıkış içerisine giren Anadolu Selçukspor’un genç oyuncusu Ahmet Önay bu çıkışını 1461 Trabzonspor maçında attığı golle taçlandırdı.

Abdurrahman Baysangur’un gelişi ile birlikte  büyük bir çıkış içerisine giren Anadolu Selçukspor’un genç oyuncusu Ahmet Önay bu çıkışını 1461 Trabzonspor maçında attığı golle taçlandırdı.  Abdurrahman Baysangur’un tamkın başına geçmesiyle birlikte sol bekteki görevini stoper olarak sürdüren Ahmet Önay bu mevkiiye geçmesi ile birlikte kendini buldu. Genç oyuncu stoper olarak görev aldığı maçlarda gösterdiği performansla futbol otoritelerinin beğenisini kazandı.  Anadolu Selçukspor’un alt yapısında yetişen oyuncu  takıma katıldığı günden beri kendisini tanıyan ve yetiştiren hocası Abdurrahman Baysangur’un  güvenini de boşa çıkarmamış oldu. Önay son haftalardaki çıkışını ise 1461 Trabzonspor maçında attığı golle taçlandırdı. Genç oyuncunun attığı gol takımına galibiyeti getirirken kendisine de yakaladığı çıkışta büyük moral oldu. Ahmet Önay attığı gol öncesinde ise girdiği net bir gol pozisyonunda kaleci gol izni vermemişti.80. Dakikada sol kanattan kullanılan kornerden gelen topa arka direkte bulunan Ahmet Önay güzel bir röveşata hareketiyle şutunu çekti ancak rakip kaleci son anda yetişerek topu  zorlukla kornere çeldi. Bu dakikada golün haberini veren Ahmet Önay 3 dakika sonra aynı yerden bu kez golünü kaydetti.  Ahmet Önay bu golle bu sezon ligdeki ilk golünü kaydetmiş oldu.

GOLÜ AİLESİNE ARMAĞAN ETTİ

1461Tarbzonspor maçında bu sezon ilk golünü kaydeden Ahmet Önay maç sonu yaptığı açıklamada golü ailesine armağan ettiğini söyledi. Önay bu galibiyetin kendileri için büyük moral olduğunu ikinci yarı takıma yapılacak takviyeler ile takımın çok daha iyi yerle geleceğini söyledi. Ahmet Önay, “ bu maçı kazanarak devre arasına girdiğimiz için çok mutluyum. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Bu maçta gol attığım için de ayrıca mutluyum. Ligin ikinci devresinde de bana görev verildikçe takımıma daha çok katkıda bulunmak istiyorum. Devre arasında takımımıza yapılacak takviyelerle birlikte ikinci yarı  çok daha iyi olacağımıza inanıyorum.  İkinci yarı yakaladığımız bir seri ile Play-Off oynama şansını yakalama imkanımız bile var. İnşallah bunu başarırız” dedi.  Önay ayrıca attığı golü ailesine armağan ettiğini ve kedisini  seven ve destekleyen herkese teşekkür etti.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.