AGD Üniversite Komisyonu'ndan Merhaba’ya ziyaret

AGD Üniversite Komisyonu'ndan Merhaba’ya ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Üniversite Komisyon Başkanı Enes Büyükiskilip ve Üniversite Komisyonu Tanıtım Medya Birim Başkanı Eyyüb Karakuzu, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen'i ziyaret etti.

AGD Konya Şubesi Üniversite Komisyonu olarak Konya'da bulunan 5 üniversitede çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Üniversite Komisyon Başkanı Enes Büyükiskilip, pandemi sürecinin geride kalmasıyla birlikte çalışmaların hız kazandığını ifade etti.

SEVGİ VE KARDEŞLİĞİN TEMİNATI OLARAK YOLA ÇIKILDI

Milli görüş gençliğinin tüm Türkiye'de olduğu gibi Konya'da da güzel çalışmalara imza attığını kaydeden Büyükiskilip, “Milli görüş gençliği olarak çalışmalarımızı yarım asırdır aynı heyecanla ve azimle gerçekleştiriyoruz. Necmettin Erbakan hocamızın bize gösterdiği hedefe bizler de sınıflardan kampüslere yeni bir dünyanın kurulması için gayret göstererek ulaşmaya çalışıyoruz. Sevgi ve kardeşliğin teminatı olarak çıktığımız yolda önce ahlak ve maneviyatı esas alıyoruz. Bizim inandığımız ve savunduğumuz değerler var. Adil bir düzenin inşasında ve İslam Birliği’nin yeniden daha güçlü bir şekilde kurulması için biz de üniversitelerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Halid Şen ise, Büyükiskilip ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

SAİT ÇELİK

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.