AGD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Öztoprak: İsrail'e toplu iğne bile gitmesin

AGD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Öztoprak: İsrail'e toplu iğne bile gitmesin

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) mensupları, Türkiye’den İsrail’e devam eden ticaret gemilerini ve ülkeler arası ticareti protesto etti. İskenderun Limanı'nın önünde yapılşan açıklamada “Siyonist İsrail’in sebze meyveden akaryakıta, demir çelikten içeceklere

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) mensupları, Türkiye’den İsrail’e devam eden ticaret gemilerini ve ülkeler arası ticareti protesto etti. İskenderun Limanı'nın önünde yapılşan açıklamada “Siyonist İsrail’in sebze meyveden akaryakıta, demir çelikten içeceklere kadar birçok hayati ürünün Türkiye’den gitmesine razı değiliz” denildi.

f-oxj0zxwaa2cp8.jpg

Gazze’de 11 binden fazla Müslüman sivili katleden İsrail işgal rejimine her gün gönderilen gemiler ve sürdürülen ticaret Anadolu Gençlik Derneği (AGD) mensupları tarafından protesto edildi. Süren işgal ve katliamlara rağmen devam eden ticareti kınayan AGD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Öztoprak, Türkiye'nin limanlardan İsrail'e yapılan ticareti protesto etmek için toplandıklarını söyledi.

f-o3ur4w4aa2gkl.jpg

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Filistinlilere destek amacıyla bir araya gelen vatandaşlar, İsrail'in Gazze’ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi. İskenderun Limanı'nın önünde toplanan Anadolu Gençlik Derneği üyeleri, İsrail güçlerinin Gazze saldırılarını protesto etti.

f-o3vmzxeaa750i.jpg

KEFENE SARILMIŞ BEBEKLER
İsrail'in Gazze'ye 7 Ekim'den bu yana devam eden saldırılarına dikkati çekmek için toplanan grup, öldürülen Gazzeli bebekleri temsilen kırmızı renge boyanmış ve kefene sarılmış oyuncak bebekleri taşıdı. Filistin bayrakları ile İsrail aleyhine sloganlar atan grup adına basın açıklaması yapan Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Öztoprak, Türkiye'nin limanlardan İsrail'e yapılan ticareti protesto etmek için toplandıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum