Afrikaya yardım için iftarlar iptal edildi

Afrikaya yardım için iftarlar iptal edildi

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çiftci, ramazan ayında düzenleyecekleri iftar yemeğini iptal ettiklerini açıkladı

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çiftci, ramazan ayında düzenleyecekleri iftar yemeğini iptal ettiklerini açıkladı.
Çiftci, oda binasında düzenlediği toplantıda, üyelerden gelen teklif doğrultusunda ramazan ayında üyelere vermeyi düşündükleri iftar yemeğini, açlıkla pençeleşen Afrika'ya yardım göndermek amacıyla iptal ettiklerini söyledi.
Bin 400 üyeye verecekleri iftar yemeğinin bedelini Afrika'ya göndereceklerini açıklayan Çiftci, ''Yemeğin bedelini, Afrika'daki kardeşlerimize gıda ve nakit yardımı olarak Kızılay veya Diyanet İşleri Başkanlığı eliyle ulaştırmaya çalışacağız'' dedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından her yıl gönderilen ''Ramazan ve Giyim yardımı'' parasını her yıl ihaleye çıkarak kazanan şahsa veya şirkete verdiklerini anımsatan Çiftci, şunları kaydetti:
''Geçen yıl giyimde denediğimiz ve başarılı olduğumuz 'çek' yardımıyla daha iyi sonuç aldığımızı gördük. Çek yardımı alan vatandaşlarımız Akşehir'deki tercih ettikleri marketlerden alış veriş yapma olanağına sahip oldular. Bu yıl ramazan yardımını da ihtiyaç sahiplerine vereceğimiz çeklerle yapacağız. İsteyen istediği yerden alışveriş yapacak, esnaf da faturalarını bize getirip parasını odamız aracılığıyla tahsil edecek. Amacımız paranın bir noktada toplanmasından ziyade Akşehir'in genelinde esnafa katkıda bulunmak.''

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.