AFAD gönüllülerine teşekkür belgesi

AFAD gönüllülerine teşekkür belgesi

Konya İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Yıldız Tosun, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde AFAD Ekipleriyle birlikte koordineli bir şekilde yardım çalışmalarında bulunan Seydişehir Belediye personeli 6 AFAD gönüllüsüne teşekkür belgesi ve A

Konya İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Yıldız Tosun, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde AFAD Ekipleriyle birlikte koordineli bir şekilde yardım çalışmalarında bulunan Seydişehir Belediye personeli 6 AFAD gönüllüsüne teşekkür belgesi ve AFAD çantası hediye etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 11 Ağustos'ta yaşanan afetin benzerinin olmadığını söyledi. Tutal, afetin ilk başladığı andan itibaren çalışmalara katılan tüm görevlilerin ve gönüllülerin büyük bir özveri ile çalıştığını ifade etti.

Tutal, “Medeniyetimizin özünde yer alan yardımlaşma ve dayanışma duygularını Seydişehir’imizin her noktasında gözetmeye devam ediyoruz. Bu duygularla Kastamonu’da yaşanan doğal afet dolayısıyla afetten etkilenen vatandaşlarımıza destek olmak, arama ve kurtarma çalışmalarına yardım etmek amacıyla belediyemizden 6 kişilik ekibimiz Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde AFAD Ekipleriyle birlikte koordineli bir şekilde çalıştılar. Yapmış oldukları çalışmalardan dolayı çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.