Adresini Aldıktan Sonra Bankadan Kredi Çekmeye Çalıştılar

Adresini Aldıktan Sonra Bankadan Kredi Çekmeye Çalıştılar

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir kişiyi kargodan aradıklarını belirten kimliği belirsiz kişiler, adres bilgilerini aldıktan sonra bankadan para çekmeye kalktılar. Son zamanlarda yaşanan dolandırıcılık olaylarına ilginç bir yenisi eklendi....

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir kişiyi kargodan aradıklarını belirten kimliği belirsiz kişiler, adres bilgilerini aldıktan sonra bankadan para çekmeye kalktılar.

Son zamanlarda yaşanan dolandırıcılık olaylarına ilginç bir yenisi eklendi. 7 Kasım 2014 günü 10.30 sularında H.A. isimli vatandaş, kargo şirketinden aradığını belirten bir şahsın, kendisine hitaben "adına kargo var, ev adresini verir misin" demesi üzerine şahsa ev adres bilgilerini verdi. Daha sonra bir banka görevlisinin kendisini arayarak, “adınıza kredi çekilmek istendi fakat kimliğin sahte olduğunu tespit ettiğimiz için krediyi şahsa vermedik. Kredinin iptali için dilekçe vermeniz gerekiyor.” dedi. Vakit kaybetmeyerek gittiği bankada krediyi iptal ettiğini belirten H.A.’nın müracaatı üzerine olayla ilgili tahkikata başlandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.