Adese'den hızlı terazi uygulaması

Adese'den hızlı terazi uygulaması

Türkiye’nin yenilikçi perakende markası Adese, Hızlı Kasa teknolojisinden sonra “Hızlı Terazi” uygulamasını da müşterilerinin hizmetine sundu.

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, yenilikçi uygulamalarla müşterilerinin alışverişlerini kolaylaştırmaya devam ediyor. Son olarak, müşterilerini dünya standartlarında bir uygulama olan Hızla Kasa teknolojisiyle buluşturan Adese, şimdi de “Hızlı Terazi” uygulamasını hayata geçirdi.  Adese, “Hızlı Terazi” ismini verdiği yeni teknolojisiyle manav reyonundan alışveriş yapan müşterilerinin meyve ve sebzeleri kendilerinin tartmasına olanak sağlıyor. Hızlı terazide bulunan kamera, teraziye yerleştirilen ürünleri otomatik olarak algılayıp tartarak barkodlu etiketin çıktısını veriyor. Kulesite Adese mağazasında müşterilere sunulan bu yeni uygulamada dileyen müşteriler Hızlı Terazi Asistanı’ndan da yardım alabiliyor.

ARTIK  KOLAYLIKLA TARTACAKLAR

Hızlı Terazi uygulamasıyla müşterilerine yeni bir alışveriş deneyimi sunduklarını ifade eden Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; “Yenilikçi uygulamalarımızla müşterilerimiz alışverişlerini daha kolay bir şekilde tamamlıyor. Daha önce sunduğumuz hızlı kasa teknolojisiyle müşterilerimizin alışverişte geçirdikleri zamanı daha etkin kullanmasını sağlamıştık. Hızlı terazi uygulamamızla da manav reyonundan alışveriş yapan müşterilerimiz bu terazileri kullanarak meyve ve sebzeleri kolaylıkla tartıp alışverişlerine devam edebilecek. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin alışverişlerini kolaylaştıracak teknolojileri takip ederek dünya standartlarında uygulamalar gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.