Adem Turan’dan Merhaba'ya veda

Adem Turan’dan Merhaba'ya veda

Gazetemize 32 yıl emek veren Müessese Müdürü Adem Turan emekli oldu.

Merhaba'da çalışmanın her insana nasip olmayacağını söyleyen Turan, “İyisiyle kötüsüyle 32 yılı geride bıraktık. Merhaba Gazetesi'nde çalışmak için bizler büyük bir şanstı” dedi.

3-2.jpg

1992 yılında gazetemizde çalışmaya başlayan, Merhaba’nın hafızalarından Adem Turan emekli oldu. Turan'ın emekli olmasının ardından Merhaba Gazetesi yönetimi kendisine hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

HALİD ŞEN'DEN ADEM TURAN'A PLAKET

Gazete binasında düzenlenen törende Adem Turan'a plaketini Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen takdim etti. Şen, Turan'a yaptığı çalışmalarından ve fedakârlığından dolayı teşekkür etti.

3-1.jpg

Merhaba Gazetesi’nde çalışmanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu belirten Turan ise şunları söyledi: “Merhaba Gazetesi, her zaman hak bildiği yolda yürüdü. Bu büyük kurumda 32 yılı geride bıraktım. Emekli oldum. Bir yandan çok üzgünüm bir yandan da Allah'a ne kadar şükretsem azdır diyorum. Çünkü Merhaba Gazetesi, Konya'nın amiral gemisidir. Böylesine kıymetli bir kurumda çalışmak herkese nasip olmaz. Bu zamana kadar bana bu şansı veren Merhaba Gazetesi’ne çok teşekkür ediyor ve çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” Plaket takdiminde Müessese Müdürü Adem Turan'ı çalışma arkadaşları da yalnız bırakmadı.

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum