Adabı Muaşeret Eğitimi Veren Nezaket Okulları Kayıtları Başladı

Adabı Muaşeret Eğitimi Veren Nezaket Okulları Kayıtları Başladı

Geleceğin hanımefendisi ve beyefendilerinin yetiştirildiği Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında yeni dönem için kayıtlar başladı.Pursaklar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada Türkiye’de ilk olan Nezaket Okulları'nın kayıtlarının...

Geleceğin hanımefendisi ve beyefendilerinin yetiştirildiği Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında yeni dönem için kayıtlar başladı.

Pursaklar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada Türkiye’de ilk olan Nezaket Okulları'nın kayıtlarının başladığı belirtildi. Belediye bünyesinde adab-ı muaşeret eğitimi veren Nezaket Okulları, 6 ayrı merkezde eğitime devam ediyor. 2011 yılında hayata geçirilen proje kapsamında 4 ila 6 yaş arasındaki binlerce çocuk bu okullardan mezun oldu.

GEÇEN YIL BİNİN ÜZERİNDE ÇOCUK MEZUN OLDU

4 ila 6 yaş arasındaki çocukları geleceğe hazırlamak, onlara çevre bilinci, arkadaş edinme, el beceresi kazandırma, hayvan sevgisi aşılama, sağlıklı beslenme gibi önemli alışkanlıkların kazandırıldığı Nezaket Okulları yeni dönem için kapılarını açtı. Eğitimlerin ücretsiz olarak verildiği Nezaket Okulları'na kayıt yaptırmak isteyenler Pursaklar, Saray ve Altınova’daki merkezlere başvurarak kayıt yaptırabilecek. Nezaket Okulları’ndan geçen yıl binin üzerinde çocuk mezun olarak sertifika aldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.