Acıbadem Çalışanları Bowling Turnuvasında Buluştu

Acıbadem Çalışanları Bowling Turnuvasında Buluştu

Acıbadem Kayseri Hastanesi, çalışanlarına yönelik olarak bowling turnuvası düzenledi. 30 takımın yarıştığı turnuvada eğlenceli anlar kadar çekişmeli dakikalarda yaşandı.    Düzenlenen bowling turnuvası ile ilgili...

Acıbadem Kayseri Hastanesi, çalışanlarına yönelik olarak bowling turnuvası düzenledi. 30 takımın yarıştığı turnuvada eğlenceli anlar kadar çekişmeli dakikalarda yaşandı.

    Düzenlenen bowling turnuvası ile ilgili açıklama yapan Acıbadem Kayseri Hastanesi Direktörü ve Başhekimi Dr. Ömer Akbeyaz, şunları söyledi: "Takım olmanın bilinci ve disiplinini iş hayatı dışında sosyal alanlarda da paylaşmanın ekip ruhunu güçlendirdiğine inanıyoruz. İş dışında grup olarak paylaşılan anlar, çalışanlar arasındaki iletişimi kuvvetlendirdiği gibi kurum aidiyetine de katkı sağlamaktadır. Bu tür takım etkinliklerini daha önceki yıllar yaptığımız üzere yeni dönemde de farklı aktivitelerle sürdürmeye devam edeceğiz."

    Renkli görüntülerin yaşandığı turnuvaya Acıbadem Kayseri Hastanesi’nin 180 personeli katıldı. Turnuvada ilk üçe giren takımlara plaketleri Acıbadem Kayseri Hastanesi Direktörü ve Başhekimi Dr. Ömer Akbeyaz tarafından takdim edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.