Abdurrahman Korkmaz'ın kızı dualarla defnedildi

Abdurrahman Korkmaz'ın kızı dualarla defnedildi

Milli Gençlik Vakfı (MGV), Anadolu Gençlik Derneği (AGD) bölge başkanlarından ve Konya Şube Danışma Kurulu Üyesi Abdurrahman Korkmaz Hoca'nın kızı, İmam Abdullah Duran'ın eşi Zahide Duran vefat etti

41 yaşında ve 3 evlat sahibi Zahide Duran bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Merhume Duran'ın cenaze namazı Kurtuluş Mezarlığı'nda kılındı.

Duran'ın vasiyeti üzerine tabutun üzerine Filistin bayrağı serildi.

44.jpg

Cenaze namazına Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Lütfi Yalman, Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Uyar, İl Başkanı Hüseyin Saydam, AGD-MGV Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Korkmaz ve Mehmet Parlak, Bölge Başkanları, İl Başkanı Ceylani Kılıç, Konya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Özkafa, Karatay Belediyesi eski Başkanı Mehmet Şen, Meram Belediyesi eski Başkanı Mustafa Özkan, Milli Görüşçü Kuruluşlar İl Başkanları, STK temsilcileri, merhumenin yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.

11.jpg

Abdurrahman Korkmaz, namaz öncesi yaptığı konuşmada, kızının bir Filistin sevdalısı olduğunu, bu yüzden tabutuna bir Filistin bayrağı serilmesini vasiyet ettiğini belirterek katılımcılardan dua istedi. Kılınan cenaze namazının ardından merhume Zahide Duran'ın naaşı dualar ve tekbirlerle defnedildi. Merhaba Gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

MUHARREM DURSUN - MERHABAHABER.COM

img-20220512-124723.jpg

33.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum