Abdullah Avcı: Böyle Maçlarda İki Farklı Öne Geçmeniz Gerekiyor

Abdullah Avcı: Böyle Maçlarda İki Farklı Öne Geçmeniz Gerekiyor

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş karşısında iki farklı öne geçecek fırsatı yakaladıklarını ancak bunları değerlendiremediklerini söyledi.Takımının Beşiktaş'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında...

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş karşısında iki farklı öne geçecek fırsatı yakaladıklarını ancak bunları değerlendiremediklerini söyledi.

Takımının Beşiktaş'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli hoca, "İki tane iyi futbol takımının güzel maçı oldu. İlk 30 dakikalık bölümde oyuna girememiş gibi gözüksekde sonradan devreye girdik. İlk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarının ilk onbeş dakikalık bölümünde oyunu çözeriz dedik. Oyunu çözmek için de elimize fırsatlar geldi ama bunları değerlendiremedik. Yediğimiz golden önce fauldu elle oynama vardı tarzında eleştiriler var ben uzak olduğum için yorum yapmayacağım. Sonrasında kontraataktan golü yedik. Zaten 75. dakikadaki kırmızı kattan sonra oyun oynanmadı. Biz iyi bir takımız, bu ligde daha çok maçlar kazanacağzı. Senaryolu bir maç vardı biz bunu kaybettik." dedi.

Abdullah Avcı, Beşiktaş gibi rakiplerle oynadıkları zaman ikinci golü atmaları gerektiğini vurgulayarak, "1-0 öne geçtik, böyle maçlarda skoru 2-0 yapmak gerekiyor. Bunları değerlendirecek fırsatları yakaladık ama değerlendiremedik." diye konşutu.

Avcı, Beşiktaş'ın Fatih Terim Stadı'nda oynama isteğine her zaman yardımcı olacaklarını sözlerine ekledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.