Abdellaoue el yakıyor

Abdellaoue el yakıyor

Transfer çalışmalarına devam eden Konyaspor’da, renklere bağlanmak istenen Norveçli futbolcu Mohammed Abdellaoue’nin bonservis ücreti el yakıyor. Ankarasporlu İlhan Parlak’ın ise imzaya yakın olduğu bildirildi

Konyaspor’un Kızılcahamam kampında çalışmalar devam ederken, teknik adamlar dün futbolculara izin verdi. Yeşil-beyazlılarda önceki akşam yapılan günün ikinci idmanı düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Üç grupta top tekniğine dayalı pas çalışması yapan Kartallar, daha sonra gruplar halinde dönüşümlü olarak yarı sahada taktik çift kale maç oynadı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.

Konyaspor’da, teknik adamlar futbolculara dün izin verdi. Yeşil-beyazlılar, sabah havuza girdiler ve otel çevresinde yürüyüş yaptılar. Öğleden sonrada otelini bahçesinde barbekü partisine katılan futbolcular daha sonra odalarına çekilerek yoğun antrenmanların verdiği yorgunluğu atmaya çalıştılar. Konyaspor’da lig hazırlıkları bugün de çift antrenmanla devam edecek. 13 Temmuz Salı günü ise Karabükspor ile antrenmana maçı yapılması planlanıyor.

TRANSFERDE TEMPO YOĞUN

Konyaspor’da, yabancı futbolcu transferinin hafta sonuna kadar bitirilmek istenmesi nedeniyle çalışmalar yoğun olarak sürdürülüyor. Fas asıllı Norveç vatandaşı futbolcu Mohammed Abdellaoue’nun transferinde sorunu giderilemedi. Bonservis ücreti oldukça yüksek olan bu futbolcu Norveç’in Valeranga takımında forma giyiyor. Transferle ilgili olarak görüşlerini aldığımız başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Cengiz Yönet, adı geçen oyuncuyu transfer etmek için çalıştıklarını, ancak transferin henüz bitmediğini açıkladı. Yönet, Çekoslovak futbolcularında dün akşam saatlerinde kampa katılmaları gerektiğini söyledi. Ellerinde 7-8 kişilik bir liste bulunduğunu, Çekoslovak ve Norveçli futbolcuların dışında listede Danimarka ve Hırvatistan’dan futbolcularda bulunduğunu dile getirdi ve “amacımız, Konyaspor’a yararlı olabilecek ve bütçemize uygun futbolcuları transfer etmek. Transferi en kısa sürede bitirmek istiyoruz” diye konuştu. Yönet, ismini açıklamadığı biri forvet ve diğeri sol kanat oyuncusu iki Çekoslovak futbolcunun da bugün Kızılcahamam kampına katılacaklarını sözlerine ekledi.

Öte yandan yabancı İnternet sitelerinde Mohammed’in yeni takımı olarak Konyaspor’un ismi geçmesi transferinde sona yaklaşıldığı öğrenildi. Yeşil-beyazlı yöneticilerin transfer etmek istediği, ancak bonservis ücreti 1 milyon Euro’dan 2 milyon Euro’ya yükseltilen Fas asıllı futbolcu Mohammed Abdellaoue’nun 1985 doğumlu olduğu ve Norveç vatandaşlığına geçtiği ve aynı Ülke’de Valeranga takımında oynadığı öğrenildi. Bu arada, internet sitelerinde Mohammed’in yeni takımı olarak Konyaspor’un ismi geçmesi dikkat çekti. Bilindiği gibi forvet oynayan Kartal’ın eski futbolcusu Poljac tavsiye etmişti.

İLHAN PARLAK KONYASPOR YOLUNDA

Ayrıca Ankarasporlu İlhan Parlak’ın, Konyaspor ile anlaşmak üzere olduğu bildirildi. Kayserispor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan, daha sonra da Ankaraspor’dan Ankaragücü’ne kiralık verilen İlhan Parlak’ın, Turkcell Süper Lig’e bu sezon yükselen Konyaspor’a transfer olacağı öğrenildi. 23 yaşındaki genç golcü, yeşil-beyazlı takımda da kiralık forma giyecek.

YÖNETİCİLERDEN ZİYARET

Konyaspor yöneticileri, önceki gün Kızılcahamam’a giderek takıma moral verdiler. Başkan Bahattin Karapınar, ikinci başkan ve mali işler sorumlusu Harun Aydın, başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Cengiz Yönet ile yönetim kurulu üyesi Ankara sorumlusu Hakkı Teke Kızılcahamam’da devam eden ikinci etap kampını ziyaret etti. Teknik direktör Ziya Doğan ile görüşen ve transfer konularını değerlendiren başkan Bahattin Karapınar ve yöneticiler, daha sonra takımımızın akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanı izlediler. Başkan Karapınar, takımın havasının çok iyi, morallerini yerinde olduğunu belirtti ve “teknik adamlarımız kamp çalışmalarından çok memnun. Transferleri de bir an önce bitirebilirsek çok daha iyi olacak. Bu hava lige yansırsa Konyaspor’u iyi günler bekliyor diyebiliriz” dedi.

DOSTLUK MAÇI HOCALARIN

Konyaspor’un Kızılcahamam kampında neşe hakim. Yöneticiler ile teknik adamlar arasında yapılan dostluk maçını antrenörler kazandı. Yöneticilerin de yaptıkları mücadeleyle alkış aldıkları maç kıran kırana geçti. Kartal’ın Kızılcahamam kampını ziyaret eden başkan Bahattin Karapınar, ikinci başkan ve mali işler sorumlusu Harun Aydın, başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Cengiz Yönet ile yönetim kurulu üyesi ve Ankara sorumlusu Hakkı Teke, menajer Mesut Erçetin, masör Fatih Eroğlu’dan oluşan takım ile teknik direktör Ziya Doğan, antrenörler Tacettin Doğan, Abdullah Güllü, Hakan Polat, Erol Mıngır ve malzemeci Ali Taşpınar’dan oluşan takım dostluk maçında karşılaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçın galibi 3 farklı skorla teknik heyet olurken, yöneticiler ise mücadeleleriyle alkış aldı.

HAVUZDA DİNLENDİLER

30 Haziran’da Konya’da başlayan ve 3 Temmuz’dan bu yana Kızılcahamam’da devam eden kamp çalışmalarındaki yoğun antrenman temposundan kurtulmaları için izin verilen Konyasporlu futbolcular, yorgunluklarını aktif dinlenme ile atma imkanı buldu. Günü izinli geçirecek Konyaspor’da, oyuncularımız izini havuza, saunaya girerek ve masaj olarak değerlendirdi. Yeşil-beyazlılar Kızılcahamam ikinci etap kampına bugün yapacağı antrenmanlarla kaldığı yerden devam edecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.