A2’ler telafi peşinde

A2’ler telafi peşinde

TFF A2 Ligi Güney Grubunda mücadele eden Konyaspor sezonun 16. hafta maçında bugün sahasında Adanaspor ile karşı karşıya gelecek.

Merkez 2 Nolu Sahada oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Kenan Özgen Kerim Karamazak ve Mustafa Çavuş hakem üçlüsü yönetirken mücadelenin 4. hakemliğini ise Gürel Uzuner yapacak.

Sezon başından buyana ligde fırtınalar estiren Konyaspor A2 takımı geçtiğimiz hafta deplasmanda Sivasspor’a 5-4 kaybetti. Yeşil-beyazlı ekip Kayseri Erciyes’ten sonra Sivasspor’a mağlup olarak 2. yenilgisini aldı. Oynadığı 13 maçta 10 galibiyet alan yeşil-beyazlı ekip 1 maçta berabere kalırken 2 maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. Topladığı 31 puanla liderliğini sürdüren Konyaspor’u 29 puanla Gaziantepspor takip ediyor. Yeşil-beyazlı ekip Adana maçını mutlak kayıpsız geçerek hem Sivas maçının telafisini yapmak hem de liderliğini korumak istiyor.
Adanaspor maçının kendileri için zor geçeceğini ifade eden antrenör Salih Eken mutlak galip gelmeleri gerektiğinin altını çizdi. Eken, “ Geçtiğimiz hafta talihsiz bir yenilgi aldık. Bu yenilgiyi telafi ederek liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Bu maçı kaybetmek gibi bir lüksümüz yok. Çünkü rakiplerimiz takiplerini sürdürüyor. Bu nedenle Adanaspor maçını mutlaka kazanmalıyız. Zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak taraftarlarımızı tekrar mutlu etmek istiyoruz” dedi. TFF A2 Liginde oynanacak 16. hafta maçlarının programı şu şekilde:  Gaziantepspor  -  Gaziantep B.Ş.B, Kayseri Erciyesspor  -  Sivasspor, Konyaspor  -  Adanaspor A.Ş., Mersin İdman Yurdu  -  Kayserispor. Müsabakalar saat 13.30’da başlayacak. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.