A2 yine kayıp

A2 yine kayıp

Torku Konyaspor A2 takımı bu hafta sahasında konuk ettiği Sanica Boru Elazığspor’a 2-1 mağlup oldu. Yeşil beyazlıların tek golü Yunus Emre’den geldi.

A2 ligi Final Grubu’nda 6. Hafta sahasında Sanica Boru Elazığspor’u ağırlayan Torku Konyaspor sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Yeşil beyazlılar sahaya Ahmet, Fatih, Yunus, Burak, Enes Titrek, Enes Özdemir, Celal, Yılmaz, Ahmet Karaman, Yunus Emre ve Fatih İrenci 11 ile çıkarken karşılaşmada ilk gol 5. Dakikada geldi. Yeşil beyazlılar Yunus Emre ile yakaladığı ciddi bir gol şansını değerlendiremezken, ani atağa kalkan Sanica Boru Elazığspor’da defansın arkasına atılan topu Mehmet Oktay Akyurt güzel bir kontrol ardından topu ağlara gönderdi 1-0. 14. dakikada ise soldan kullanılan kornerde kafalardan seken topu Furkan Yalçın ağlara gönderdi 2-0. 22. dakikada ise Yunus Emre farkı 1’e indiren isim oldu. Sağdan gelişen atakta Yunus Emre güzel bir vuruşla kaleyi karşıdan gören bir noktada topu ağlara gönderdi. İlk yarının kalan kısmında başka gol olmayınca yeşil beyazlılar devre arasında 2-1 mağlup girdiler.
Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine göre daha çok gol pozisyonuna sahip olan Torku Konyaspor bu atakları değerlendirmekte yetersiz kaldı. Elazıpsğor’un daha çok defansif bir oyun sergilediği ikinci yarıda başka gol olmadı ve Torku Konyaspor, A2 Ligi Final Grubu 6. Hafta maçında sahasında 2-1mağlup olan taraf oldu.

STADYUM: Konya Atatürk Stadyumu 2 Nolu Saha
HAKEMLER: Dursun Can, Selçuk Gökgöz, Mikail Can
TORKU KONYASPOR: Ahmet Akay, Fatih, Yunus, Burak,  Enes Titrek, Enes Özdemir, Celal, Yılmaz, Ahmet Karaman, yunus Emre, Fatih
YEDEKLER: Cihad, Faruk, Oğulcan, Mehmet, Hamit, Şükrü, Muhammed
TEKNİK DİREKTÖR: Muammer Pirinçci
SB ELAZIĞSPOR: Ahmet, Abdullah, Mustafa, Ensari, Mehmet, Yunus, Muhammet, U. Utku, Furkan, Muhittin, Deniz
YEDEKLER: Çağla, Süleyman, Mustafa Seval, Agit
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet kaplan
GOLLER: Mehmet Oktay Akyurt, Furkan Yalçın(SB ELAZIĞSPOR) Yunus Emre Yalçın (TORKU KONYASPOR)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.