A2 Takımı devleri geride bıraktı

A2 Takımı devleri geride bıraktı

TFF A2 Ligi Final Grubunda mücadele eden Konyaspor 5. hafta sonunda liderlik koltuğuna oturdu

Grupta Beşiktaş, Galatasaray ve Gençlerbirliği gibi güçlü ekiplerle mücadele eden Konyaspor oynadığı 5 maç sonunda 4 galibiyet 1 yenilgi aldı. Son maçında grubun lideri olan Beşiktaş’ı 3-0 gibi net bir skorla geçen Genç Kartallar zirvenin yeni sahibi oldu. 4. Grupta lider olarak gösterdiği başarılı performansı Final Grubunun ilk 5 haftasında da sürdüren yeşil-beyazlı ekip Türkiye derecesi hedefliyor. 5. haftayı Beşiktaş galibiyeti ile Konyaspor 6. hafta maçında Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olacak.
Yeşil-beyazlı ekibin rakibi Çaykur Rizespor 5 maçta 1 galibiyet 4 yenilgi alarak haftayı 6. sırada tamamladı. TFF A 2 Ligi Final Grubunda 5. hafta sonunda alınan sonuçlar ve 6. hafta maçlarının programı şu şekilde: Çaykur Rizespor A.Ş.0-2Medical Park Antalyaspor, Kardemir D.Ç. Karabükspor 1-1 Kartalspor, Galatasaray A.Ş.0-1    Gençlerbirliği,     Konyaspor 3-0 Beşiktaş A.Ş. 6. Hafta: Gençlerbirliği-Beşiktaş A.Ş., Kartalspor-Galatasaray A.Ş., Medical Park Antalyaspor-Kardemir D.Ç. Karabükspor, Çaykur Rizespor A.Ş.- Konyaspor.
ŞAMPİYON 8 TAKIM ARASINDAN ÇIKACAK
Final grubu ve Klasman grubu müsabakalarının ardından, Final grubunda ilk 4 sırayı alan takımlar bir torbada, Klasman gruplarını lider tamamlayan 4 takım diğer torbada olmak üzere kura çekimi yapılacak. Bu 8 takım, A2 Ligi şampiyonu olmak için Play-Off maçları oynayacak. Tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final, yarı final ve final maçları gerçekleşecek. Bu maçlar sonucunda, kazanan takım 2011-2012 sezonu A2 Ligi Türkiye Şampiyonu olacak. Yarı finalde kaybeden takımlar ise 3.lük - 4.lük maçı oynayacak.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.