A2 ilk defa tekledi: 0-0

A2 ilk defa tekledi: 0-0

TFF A2 Ligi Güney grubu lideri Konyaspor 13. hafta maçında takipçisi Gaziantepsporla 0-0 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip 8 hafta sonunda ilk defa puan kaybı yaşadı.

 

Konyaspor A2 takımı sezonun 13. hafta maçında Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi. Kamp Eğitim Sahasında oynanan mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. Haftalardır ligde fırtınalar estiren Konyaspor uzun bir aradan sonra ilk defa puan kaybı yaşadı. Ligde 3. hafta maçında oynadığı Kayseri Erciyesspor maçından sonra hiç maç kaybetmeyen hatta berabere bile kalmayan yeşil-beyazlı ekip Gaziantepspor deplasmanında rakibi ile golsüz berabere kaldı. Bu skorla ligdeki ilk beraberliğini alan Konyaspor’un golsüz geçen ikinci maçı oldu. Yeşil-beyazlı ekip puanını 28’e yükseltirken Gaziantepspor ise 26 puanla ikinci sırada yer aldı. Konyaspor maç eksiği ile liderliğini sürdürdü.

Uzun bir aradan sonra puan kaybettiklerin ancak rakiplerine yenilmediklerini söyleyen antrenör Salih Eken, “Son sekiz haftadır maç kaybetmiyorduk. Oynadığımız futbolla izleyenlere zevk verdiğimizi düşünüyorum. Gaziantepspor karşısında kazanmak istedik. Ancak olmadı. Fakat yinede rakibimize kaybetmedik. Alınan 1 puanda bizim için değerlidir” diye konuştu. TFF A2 Liginde saat 13.30’da oynanan 13. hafta maçlarının sonuçları şu şekilde: Gaziantep Bld.-Mersin İdman Yurdu: 2-1, Gaziantepspor-Konyaspor:0-0, Adanaspor A.Ş.-Kayserispor:1-0, Sivasspor-Diyarbakırspor:1-2

 

 

SAHA: Kamp Eğitim Merkezi

HAKEMLER: Sadık Bahçivan, Hasan Kılıçarslan, Şenol Yılmaz

GAZİANTEPSPOR: Muhammed, Mehmet, Halil İbrahim, Soner, Serdar, Uğur (Serrdar), Cenk (Feyyaz Şeker), Gökhan Öztürk, Fuat, Ferdi, Selahattin (Cengiz)

KONYASPOR: Nazmi, Volkan, Selim, Oğuz, Alper, Muhammed Yürükuslu, Rifat (Ali Kireş), Feyyaz (Muhammed Sak), Eşref (Abdülkerim), Recep Aydın, Ali Dere

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.