A2 Gaziantep deplasmanında

A2 Gaziantep deplasmanında

TFF A2 ligi Güney Grubunda mücadele eden Konyaspor sezonun 5. maçında bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyespora konuk olacak.

GASKİ Spor Tesisleri Alt Sahada oynanacak mücadele saat 15.00’te başlayacak. Mücadeleyi Halil İbrahim Sert, Selim Yılmaz, Nurettin Yüksel, hakem üçlüsü yönetirken maçın 4. hakemi ise Mehmet Gümüş.

Sezonun 4. hafta maçında grubun bir diğer Gaziantep temsilcisi Gaziantepspor’u 3-1 yenen Konyaspor bu maçta da Büyükşehir Belediyespor’u yenerek seri yakalamak istiyor. Bir haftayı maç yapmadan geçiren yeşil-beyazlı ekip oynadığı 3 maçını ikisini kazanırken birinden ise yenilgi ile ayrıldı. Bu karşılaşmalarda 6 puan toplayan Konyaspor grubun 4. sırasında yer alıyor. Rakip Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise oynadığı 4 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik 1 de yenilgi sahadan ayrılmış. Gaziantep temsilcisi topladığı 5 puanla Konyaspor’un bir basamak altında yer alıyor.
Bu maçı da kazanarak seri yakalamak istediklerini söyleyen Konyaspor A2 Antrenörü Yücel Altınışık, “Sahamızda Gaziantepspor’u yenerek moral bulduk. Bir başka Antep ekibi ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maçı da kazanarak hem seri yakalamak hem de çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Ne kadar maç kazanırsak oyuncuların kendilerine olan özgüvenleri de o kadar artar ve yeteneklerini daha iyi sahaya yansıtırlar” diye konuştu. Saat 16.00’da başlayacak A2 Liginde oynanacak 5. hafta maçlarının programı şu şekilde: Gaziantepspor - Kayseri Erciyesspor Gaziantep B.Ş. Bld. -  Konyaspor Sivasspor  -  Mersin İdman Yurdu  
Adanaspor A.Ş.  -  Diyarbakırspor
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.