A Ve Ümit Milli Takım, Vefatının 76. Yılında Atatürk'ü Andı

A Ve Ümit Milli Takım, Vefatının 76. Yılında Atatürk'ü Andı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'da yer alan Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampta bulunan A ve Ümit Milli Takım futbolcuları, ölümünün 76. yıldönümü nedeniyle Mustafa Kemal Atatürk için saat 09.05'te bir anma töreni düzenledi.Hasan...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'da yer alan Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampta bulunan A ve Ümit Milli Takım futbolcuları, ölümünün 76. yıldönümü nedeniyle Mustafa Kemal Atatürk için saat 09.05'te bir anma töreni düzenledi.

Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne asılan Atatürk'ün ve Türk bayrağının önünde saygı duruşu gerçekleştiren A ve Ümit Milli Takım kafilesi, aynı zamanda Mustafa Kemal'in doğum yılını ve daima kalplerinde olacağını simgelemek için toplar ile 1881 ve 193∞ (sonsuz) figürü yazıp fotoğraf çektirdi.

ATAMIZI ÖLÜMÜNÜN 76. YILINDA SAYGIYLA ANIYORUZ

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yılı nedeniyle anma mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milletimizin özgürlük mücadelesi verdiği Kurtuluş Savaşı'nın kahramanı, Cumhuriyetimizin kurucusu, unutulmaz lider, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 76. yılında saygı, minnet ve şükranla anıyoruz."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.