A 2 Takım Sivas yenilgisine üzgün

A 2 Takım Sivas yenilgisine üzgün

Sivasspor deplasmanında 2-0 geriye düştüğü maçta 4-2 öne geçmesine rağmen bitime 5 dakika kala yediği gollerle sahadan 5-4 mağlup ayrılan Genç Kartallar üzgün.

A 2 Ligi Güney Grubu’nda 10 haftanın ardından yenilgiyle tanışan ancak grubunda 31 puanla liderliğini sürdüren Konyaspor, Sivas’ta yaşadığı şoku bir an önce atmak ve bu hafta sahasında oynayacağı Adanaspor maçına odaklanmak istiyor. Yeşil-Beyazlı ekibin antrenörü Salih Eken, Konya’ya mağlubiyetle döndükleri için üzgün olduklarını belirterek, “Oyuna iyi başladık. Rakibimiz üzerinde zaman zaman etkili olduk ancak son dakikalarda yediğimiz gollerle sahadan 5-4 mağlup olarak ayrıldık. Mağlubiyetle döndüğümüz için üzgünüz. Tek tesellimiz liderliğimizin devam etmesi” dedi.

Sivasspor maçını unutup, Adanaspor maçını düşünmeye başladıklarını ifade eden Eken, “Artık bizim için Sivasspor karşılaşması geride kalmıştır. Önümüzde daha zorlu maçlar var. Bu hafta kendi sahamızda Adanaspor’u ağırlayacağız. Bu maçın hazırlıklarına 1 günlük izinin ardından başlayacağız. Hedefimiz rakibimizi yenerek 3 puanı hanemize yazdırmak” diye konuştu. Öte yandan A2 Futbol Ligi Güney Grubu’nda 16.hafta maç programı ise şöyle: 8 Aralık Salı13.30 Konyaspor-Adanaspor, 13.30 Gaziantepspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 13.30 Kayseri Erciyes-Sivasspor, 13.30 Mersin İdmanyurdu-Kayserispor
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.