A 2 Takım Kayserispor karşısında

A 2 Takım Kayserispor karşısında

A2 Ligi Güney Grubunda şampiyonluk hedefleyen ve 9 haftadır zirvede yer alan Konyaspor, ligde istediği sonuçları alamayan Kayserispor karşısında önemli bir sınav verecek.

Vali Nihat Canpolat Sahası’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı İbrahim Karaman yönetecek. Geçtiğimiz hafta sonu sahasında Adanaspor’u 6-1’lik skorla geçen ve ligdeki en farklı galibiyetine imza atayan Yeşil-Beyazlılar, ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Ligin 8. haftasından bu yana zirvede yer alan Genç Kartallar, sahasında 3-2 mağlup ettiği Kayseri temsilcisinden rövanşı da alarak liderliğini perçinlemek istiyor. Vali Nihat Canpolat Sahası’nda saat 13.30’da başlayacak mücadelede İbrahim Karaman düdük çalacak. Karaman’ın yardımcılıklarını Adem Karakaya ve Ünal Kurt yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alaattin Özgen.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un bay geçeceği 17. hafta programı ve karşılaşmaları yönetecek hakemler şöyle: 13.30 Kayserispor-Konyaspor/İbrahim Karaman (Vali Nihat Canpolat), 13.30 Diyarbakır-Mersin İdmanyurdu/Ekrem Gönülaçar (Seyrantepe 1 Nolu Saha), 13.30 Adanaspor-Kayseri Erciyesspor/Tolga Cahit Işıklar (Muharrem Gülergin), 13.30 Sivasspor-Gaziantepspor/Sıtkı Karakaş (4 Eylül Dış Saha).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.