A 2 Takım Gaziantep’e bileniyor

A 2 Takım Gaziantep’e bileniyor

Türkiye Futbol Federasyonu A2 Futbol Ligi Güney Grubunda mücadele veren Konyaspor, 10 şubat Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor.

Ligde 44 puanla liderliğini sürdüren Genç Kartallar zorlu Gaziantep deplasmanından da 3 puanla dönerek hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının zorlu geçeceğini ifade eden Konyaspor A2 Takımı Antrenörü Salih Eken,” Bu hafta deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. İyi bir kadroya sahibiz. Hedefimiz rakibimiz karşısında etkili bir futbol sergileyerek sahadan 3 puanla ayrılmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Konyaspor A2 Takımı olarak hedeflerinin Türkiye Şampiyonasına katılmak olduğunu ifade eden Eken,” Ligde başarılı bir grafik çiziyoruz. Oynadığımız tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrılıyoruz. Konyaspor olarak hedefimiz Türkiye Şampiyonasına katılmak. Bunu başardıktan sonra da Türkiye Şampiyonu olmak istiyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.