A 2 Takım Diyarbakır’a bileniyor

A 2 Takım Diyarbakır’a bileniyor

Ligde uzun süreden bu yana liderlik koltuğunda oturan Genç Kartallar, Salı günü kendi sahasında oynayacağı Diyarbakırspor maçına kilitlendi.

Hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Yeşil-Beyazlı ekip, devre arasına galibiyetle girmek istiyor. A2 Futbol Ligi Güney Grubu’nda mücadele veren ve 8. haftadan bu yana zirvede yer alan Konyaspor, 22 Aralık Salı günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Diyarbakırspor maçına odaklandı. Hazırlıklarını antrenör Salih Eken nezaretinde sürdüren Yeşil-Beyazlılarda moraller oldukça iyi. Geçen hafta deplasmanda Kayserispor’u 3-1 mağlup ederek grupta 37 puanla liderliğini sürdüren Yeşil-Beyazlılar, Diyarbakırspor maçını da kazanarak ikinci yarı öncesi moral depolamak arzusunda.

Devre arasına galibiyetle girmek istediklerini ifade eden Konyaspor Antrenörü Salih Eken, “Salı günü kendi evimizde ilk yarının son maçını Diyarbakırspor ile yapacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Önemli bir eksikliğimiz bulunmuyor. Hedefimiz rakibimiz karşısında iyi futbolumuzu oynayıp, sahadan 3 puanla ayrılmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi. Öte yandan A2 Futbol Ligi Güney Grubu’nda Salı günü oynanacak 18. ve ilk yarının son hafta maçlarının programı şöyle: 13.30 Konyaspor-Diyarbakırspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor, Kayseri Erciyespor-Kayserispor
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.