A 2 Takım 3. sıraya geriledi

A 2 Takım 3. sıraya geriledi

A 2 Ligi Final Grubunda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ligin 10. haftasında geçtiğimiz hafta sonu Galatasarayı konuk etti

A 2 Ligi Final Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ligin 10. haftasında geçtiğimiz hafta sonu Galatasaray’ı konuk etti. Aynı puan ve averajla haftaya lider giren yeşil-beyazlılar, zorlu rakibine son dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu zirveyi bıraktı. Yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla 19 puanda kaldı ve Galatasaray ise 22 puana çıkarak liderlik koltuğuna oturdu. Yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla ligin 3. sırasına geriledi. Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup eden Gençlerbirliği puanını 20’ye çıkarttı ve ligin 2. sırasına yükseldi.

Aldığı bu yenilgi ile moral kaybeden Konyaspor, ligin 11. hatasında Antalyaspor deplasmanına gidecek. Temsilcimiz zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak. Konyaspor’un Alt Yapıdan Sorumlu Genel Koordinatörü Mesut Erçetin, Galatasaray önünde mücadeleci bir futbol ortaya koyduklarını ve son dakikalarda talihsiz bir gol yiyerek mağlup oldukların söyledi. Erçetin, aldıkları bu yenilginin telafisini önümüzdeki haftalarda yapacaklarının altını çizdi.

Öte yandan A 2 Lig’i Final Grubu’nda 10. hafta maçları bugün oynanacak Kartalspor-Medikal Park Antalyaspor maçları ile tamamlanacak. Geçtiğimiz cumartesi günü başlayan zorlu haftada Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup etti. Galatasaray ise Konyaspor’u 2-1 yendi. Lig’de dün Beşiktaş Kardemir Karabükspor maçları oynandı. Final grubu ve Klasman grubu müsabakalarının ardından, Final grubunda ilk 4 sırayı alan takımlar bir torbada, Klasman gruplarını lider tamamlayan 4 takım diğer torbada olmak üzere kura çekimi yapılacak. Bu 8 takım, A2 Ligi şampiyonu olmak için Play-Off maçları oynayacak. Tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final, yarı final ve final maçları gerçekleşecek. Bu maçlar sonucunda, kazanan takım 2011-2012 sezonu A2 Ligi Türkiye Şampiyonu olacak. Yarı finalde kaybeden takımlar ise 3.lük, 4.lük maçı oynayacak.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.