97 Yaşındaki Seçmen: Oyumu Kulladım, Artık Rahat Ölebilirim

97 Yaşındaki Seçmen: Oyumu Kulladım, Artık Rahat Ölebilirim

Muğla’nın Bodrum ilçesinde oy kullanan 97 yaşındaki Sabiha Erer, “Oyumu kulladım, artık rahat ölebilirim.” dedi. Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan yerli turistler de cumhurbaşkanı seçmek için erken saatlerde okullara akın etmeye başladı....

Muğla’nın Bodrum ilçesinde oy kullanan 97 yaşındaki Sabiha Erer, “Oyumu kulladım, artık rahat ölebilirim.” dedi. Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan yerli turistler de cumhurbaşkanı seçmek için erken saatlerde okullara akın etmeye başladı. Bugün sahiller boş kaldı. Vatandaşlar, tatillerine seçim dolayısıyla ara verdiklerini belirtti.

Torunları tarafından güçlükle Akyarlar Tınaztepe Ortaokulu'na götürülen Erer de vatandaşlık görevini yerine getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Cumhuriyet, gençlerimiz olduğu sürece yaşasın. Ben Osmanlı Devleti'nden gelmiş bir kadın olarak çok zorluklar çektim. Türkiye yeniden Osmanlı'ya dönmesin. Cumhuriyet çok yaşasın; askeriyle, gençleriyle yaşasın. Gözlerim görmüyor, kulağım duymuyor ama beni götürün oy kullanmaya dedim torunlarıma. Çok şükür, rahat ölebilirim artık." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.