730 aile ev sahibi oldu

730 aile ev sahibi oldu

Faaliyetlerine 1991 yılında başlayan, orta ve alt gelir grubu vatandaşların faizsiz bir şekilde ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Konya'da 730 aileye ev sevinci yaşattı.

"Herkes ev ve otomobil sahibi olabilir" sloganı ile 27 yıl önce hizmet vermeye başlayan Eminevim, vatandaşı ev araba sahibi yapmaya devam ediyor. Yalnızca üst gelir grubunun ev ve otomobil sahibi olabildiği bir dönemde Eminotomotiv ile algıları değiştiren ve toplumun her kesimine, her bütçeye uygun koşullarda otomobil sahibi olabilmenin önünü açan Eminevim, Konya'da 730 ailenin yüzünün güldürdü. Düzenlenen tapu teslim töreni ile vatandaşlara tapuları takdim edildi. Programda ayrıca Eminevim'in kuruluş tarihini anlatan sinevizyon gösterimi izlettirildi.Organizasyona yaklaşık bin davetlinin yanı sıra; Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, üyeler ve bölge yöneticileri katıldı.

KONYA BİZİM İÇİN AYRI BİR ÖNEME SAHİP

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Konya'da da Eminevim'in 10 yıldır hizmetini sürdürdüğünü dile getirdi. Yurdun dört bir yanında düşük taksitlerle ev sahibi olma hayali kuran on binlerce kişiye ulaşan bir şirket konumunda olduğunu ifade eden Üstün, Konyalılarla tapu heyecanına ortak olmanın kendisine ayrı bir heyecan yaşattığını belirtti.  "76 bin otomobil, 36 bin konut vermek süretiyle Eminevim hizmetini Türkiye'nin tamamına sunduk ama Konya bizim için başka" diyen Emin Üstün,  "Biz 25 yıldır Konya'dayız. Bu 25 yılın ilk 15 yılında otomobil teslimatımız oldu. Son 10 yıldır da konut teslimatımız var. Türkiye genelinde 76 bin otomobil, 36 bin konut vermek süretiyle; Eminevim hizmetini Türkiye'nin tamamına sunduk ama Konya bizim için başka bölge. Konya ikinciliğe, üçüncülüğe oynayan bir bölgemiz. Konya'da bu akşam bin kişilik bir yemekle bizden ev otomobil alan müşterilerimizle ve bizi yakından tanımak isteyenleri davet ettik. Konyalılar bizi yakından tanır, Konyalıları da biz tanırız" açıklamalarında bulundu.

36 BİNİN ÜZERİNDE TESLİMAT YAPTIK

Davetliler ile bir arada olmaktan çok gurur duyduğunu ifade söyleyen Eminevim Genel Müdürü Tuba Üstün de Konya'nın kendileri için çok önemli bir şehir olduğuna vurgu yaptı. Hayalleri için sabreden ve hayallerine gönlünce ulaşanların mutluluğuna şahit olabilmenin sevincine ortak olmanın güzelliğinden bahseden Üstün, daha sonra şunları kaydetti: "27 yıl önce halis bir niyetle kurulan düş vardı. İnsanlar her zaman birbirine yardım etmeli. Olanlar elindekini olmayanlarla da paylaşmalıdır. Birlikten güç doğar. Köklerimizden gelen samimi ruhumuzu kaybetmeden, bugün Türkiye'nin birçok ilinde; 101 şube ve 36 binin üzerinde teslimatımıza yenilerini de ekleyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnsanlara hizmet edebilmekten gurur duyuyoruz. Gelişen ve değişen teknolojiyi ise yakından takip ediyoruz."

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.