6 Bin 900 Paket Kaçağı Sigara Ele Geçirildi

6 Bin 900 Paket Kaçağı Sigara Ele Geçirildi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında 6 bin 900 paket kaçak sigara ile 600 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, emniyet müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık...

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında 6 bin 900 paket kaçak sigara ile 600 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, emniyet müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince ilçe genelinde kaçakçılık suçları ile ilgili alınan bilgileri değerlendirme sonucunda; Mardin'den Viranşehir istikametine giden ancak ilçe giriş istikametinde E-90 Karayolu üzerinde durdurulmak istenen araç kaçmaya başladı. Polislerce kovalamaca sonucunda yakalanan M.S. isimli şahsın idaresinde 63 … plakalı araç içerisinde yapılan aramada; çeşitli markalarda toplam 6 bin 900 paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Ayrıca N.A. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 63… plakalı araçta yapılan aramada 600 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Konu ile ilgili M.S.(28) ve N.A.(38) isimli şahıslar gözaltına alındı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.