4-1i unutma Şeker

4-1i unutma Şeker

Konya Şekerspor, kendi saha ve seyircisi önünde İskenderun Demir Çeliksporu ağırlıyor.

Konya Şekerspor, kendi saha ve seyircisi önünde İskenderun Demir Çelikspor’u ağırlıyor. Yeşil-beyazlılar ligin ilk yarısında İskenderun’dan aldığı 4-1’lik yenilginin rövanşını evinde almak istiyor

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 26. Haftasında İskenderun Demir Çelikspor ile karşı karşıya geliyor. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Her iki ekibinde kazanma hesapları yaptığı karşılaşmayı Yalova bölgesi ulusal hakemlerinden Sefa Demir yönetecek. Demir’in yardımcılığını Mustafa Köseoğlu ve Barış Önal yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Murat Orhan. Şekerspor orta hakem demir ile bugün 3. maçına çıkacak. Temsilcimiz daha önce Demir ile çıktığı 2 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Şekerspor Demir’in yönettiği maçlarda, 2010 yılında Denizli Belediyespor’u 6-2, 2008 yılında ise MKE Kırıkkalespor’u 1-0 mağlup etme başarısı gösterdi. 

Çorum’dan galibiyetle dönen Konya Şekerspor, İskenderun Demir Çelikspor karşısında taraftarlarının yüzünü güldürmenin hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz günlerde ayak bileğine darbe alan Orhun ise takımla birlikte antrenmanlara başladı. Orhun teknik heyetin görev vermesi halinde İskenderun maçında forma şansı bulabilecek. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Tanju Yavuz, Ümit Aydemir ve Mehmet Balban sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular İskenderun maçında kart gördükleri takdirde ligin 27. haftasında oynanacak olan Kocaelispor maçında forma şansı bulamayacak. İskenderun ligin 8. sırasında bulunuyor. 2 ekip ligin 9. haftasında İskenderun’da karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-1 kazanmıştı. Şekerspor, bir taraftan bu maçın rövanşını almayı hesaplarken, bir diğer taraftan da Play-Off yolunda emin bir adım daha atmak istiyor.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, kendi saha ve seyircileri önünde kazanarak, geçtiğimiz haftada alınan Çorum galibiyetini daha anlamlı kılmak istediklerini söyledi. Play-Off yolunda emin bir adım atmak için kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerinin altını çizen Çapanoğlu; “Taraftarlarımızın önünde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanarak istediğimiz galibiyeti alacağımıza inanıyorum. Onun için bugün tüm Konya’yı ve futbol severleri yanımızda görmek istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile istediğimizi alacağız” diye konuştu.

Spor Toto 2. Lig’in 26. haftası bugün oynanacak maçlarla tamamlanacak. Beyaz ve kırmızı gruplarda tamamı saat 13.30’da başlayacak maçların programı şöyle: Beyaz Grup: Bozüyükspor-Turgutluspor (Bozüyük İlçe) BUGSAŞ Spor-Tepecikspor (Yenikent ASAŞ) Pendikspor-Şanlıurfaspor (Pendik) Ofspor-Çorumspor (Of İlçe) Konya Torku Şekerspor-İskenderun Demir Çelikspor (Recep Konuk Spor Tesisleri) Tokatspor-Kocaelispor (Tokat Gaziosmanpaşa) Gaziosmanpaşa-Altay (İstanbul Gaziosmanpaşa) Diyarbakırspor-Yeni Malatyaspor (Diyarbakır Atatürk). Kırmızı Grup: Sarıyer-Beypazarı Şekerspor (Yusuf Ziya Öniş) Bandırmaspor-Eyüpspor (Bandırma 17 Eylül) Altınordu-Ünyespor (Buca İlçe) Körfez Futbol Kulübü-Kırklarelispor (İsmetpaşa) Adıyamanspor-Alanyaspor (Adıyaman Atatürk) Çankırıspor-1461 Trabzon (Çankırı Atatürk).

AKAN: ŞEKER MAÇI ZOR GEÇECEK

İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Bülent Akan, ligde iç ve dış sahada kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini belirtti. Akan, yaptığı açıklamada, hedeflerinin lig sonunda play-off’a kalmak olduğunu vurgulayarak, geçen hafta kendi sahalarında yaptıkları Tokatspor maçında iyi bir performans gösterdiklerini söyledi. Ligdeki diğer maçları en iyi şekilde değerlendirmek mecburiyetinde olduklarına değinen Akan, “Bundan sonra iç ve dış sahada kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Futbolcularım da bu bilinçte” dedi. Akan, takımda sarı kart cezalısı Emre Özivgen dışında eksik bulunmadığını bildirerek, son haftalarda ortaya koydukları futbol ve gol yollarındaki başarının devam etmesi durumunda daha iyi yerlere gelebileceklerini ifade etti. Bugün deplasmanda yapacakları Konya Torku Şekerspor maçının zor geçeceğini vurgulayan Akan, bu maçtan galip ayrılmak istediklerini sözlerine ekledi.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.