3 yıl sonra Hırvatistan maçında ilginç ayrıntı

3 yıl sonra Hırvatistan maçında ilginç ayrıntı

A Milli Takımın, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri için önündeki tek engel Hırvatistan olurken, bu zorlu eşleşme sonrası ilginç bir ayrıntı da ortaya çıktı

Ay-yıldızlı ekibimizin son olarak Türk Telekom Arena Stadı'nda Azerbaycan'ı 1-0 yendiği maçta ilk 11'de görev yapan futbolculardan 7'si, Euro 2008 Elemeleri'nde Hırvatistan'ı elediğimiz tarihi çeyrek final maçında da ilk 11'de başlamıştı.
Euro 2008'in çeyrek finalinde karşılaşan iki takımdan Türkiye; Fatih Terim yönetiminde maça Rüştü - Sabri, Emre Aşık, Gökhan Zan, Hakan Balta - Hamit, Mehmet Topal, Arda, Tuncay - Kazım, Nihat 11'iyle çıkmıştı. Bu maçın üzerinde 3 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen Ay-yıldızlıların kadrosunda önemli bir değişiklik olmadı.
Zira, tarihi Hırvatistan zaferinin elde edildiği maça ilk 11'de başlayan 7 isim, A Milli Takım'ın Euro 2012 Elemeleri'ndeki son Azerbaycan maçının da ilk 11'inde yer aldı.
A Milli Takım teknik direktörü Guus Hiddink, Azerbaycan karşısında Hırvatistan zaferini elde eden futbolculardan Sabri, Gökhan Zan, Hakan Balta, Hamit, Mehmet Topal, Arda ve Kazım'a ilk 11'de görev verdi.
İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.