3 yabancı beklemede

3 yabancı beklemede

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Konyaspor’da çalışmalar sürüyor. Antalya’da teknik direktör Ziya Doğan ile bir araya gelen Konyaspor transfer komitesinin temasları devam ediyor

Konyaspor’da, dış transfer çalışmaları devam ediyor. Genel kurul nedeniyle ara verilen transfer çalışmalarına bugünden itibaren yeniden başlanacak. İlk planda 3 yabancı oyuncunun transferinin gerçekleştirileceği öğrenildi.

Başkan Bahattin Karapınar, başkan yardımcısı Ömer Atiker, as başkanlar Ekrem Coşkun ve Cengiz Yönet’ten oluşan transfer komitesinin isimleri açıklanmayan 3 yabancı futbolcuyu gündemde tuttukları ve bu futbolcuların transferini önümüzdeki hafta içerisinde bitirecekleri açıklandı. Transfer çalışmaları konusunda, seminerde bulunan teknik direktör Ziya Doğan ile görüşmek için önceki gün Antalya’ya giden Başkan Bahattin Karapınar, Ömer Atiker ve Ekrem Coşkun dün Konya’ya döndüler. Transfere çalışmaları konusunda görüşlerini aldığımız Başkan yardımcısı Ömer Atiker, hata yapmak istemediklerini, bu nedenle işlerinin zor olduğunu belirtti ve “amacımız, en iyi Konyaspor’u oluşturmak ve ligde başarılı olmaktır. Tabiî ki, işimiz çok zor. Bununla birlikte, kulübün borçlarını da yıl içerisinde en aza indirerek takımın önünü açmak istiyoruz” şeklinde konuştu.   
Konyaspor başkan yardımcısı Ömer Atiker, yerli ve yabancı iki kaleciyle görüştüklerini, bunları hafta içerisinde bitirmek için çalıştıklarını açıkladı. Bununu dışında biri Norveçli iki yabancı oyuncuyla daha görüşmelerde sona gelindiği, bu futbolcularında önümüzdeki hafta imza atabilecekleri ileri sürüldü. Norveçli futbolcuyu Poljac’ın tavsiye ettiği bildirildi. Lig hazırlıklarına 28 Haziran’da Konya’da toplanarak başlayacak olan Konyaspor’da, 25 kişilik bir kadro oluşturulacak.
Öte yandan, sözleşmesi devam eden, ancak yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Ömer, Dursun, Eray, Koray, Umut ve Uğur Akdemir ile genel kurul sonrası masaya oturulacak ve kendileriyle görüşülerek yollar ayrılacak. Başkana yardımcısı Ömer Atiker, tüm futbolcularla iyi niyet içerisinde ayrılmak istediklerini, kendilerine gereken kolaylığı gösterip helallaşarak ayrılmak istediklerini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.