3. Ligde Play-Off kuraları çekildi

3. Ligde Play-Off kuraları çekildi

Türkiye Basketbol 3. Liginde normal sezon sona erdi

Lig’de 6 farklı grupta oynanan maçlar sonucunda gruplarında ilk dört sırada yer alan takımlar Play-Off müsabakalarında mücadele etmeye hak kazandı.TB3L Play-Off müsabakaları sonrasında ise turu geçen altı takım arasında tek devreli lig usulüne göre final grubu maçları oynanacak ve maçlar sonucunda birinci ve ikinci olan takımlar 2012-2013 sezonunda TB2L’de yer alacaklar. 
B grubunu 4 sırada tamamlayan Selçuklu Belediyespor Play-Off maçlarını oynama hakkı elde etti. Temsilcimiz Play-Off maçlarında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.  Selçuklu Belediyespor rakibi ile 3 maç oynayacak. Mavi-beyazlı ekip ilk maçı sahasında diğer 2 maçı ise deplasmanda oynayacak.
Selçuklu Belediyespor bu maçları kazanarak 6 takım arasına girmek istiyor. A Grubunu lider olarak tamamlayan İzmir ekibi 10 maçta hiç yenilmeden grubu tamamladı. Selçuklu Belediyespor ise B grubunda oynadığı 10 maçta 5 galibiyet 5 yenilgi alarak 15 puan topladı ve grubunu 4. sırada tamamladı. Selçuklu Belediyespor İzmir Büyükşehir Belediyespor ilk maçını sahasında 8 Nisan Pazar günü oynayacak. Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak.
Mavi-beyazlı ekip 2. maçını ise 11 Nisan Çarşamba günü İzmir’de oynayacak. Celal atik Spor Salonundaki mücadele saat 14.00’te başlayacak. Temsilcimiz bu 2 maçı kazandığı takdirde 3. maçı oynamadan final grubundaki yerini alacak. Ancak bu iki maçta eşitlik olursa 3. karşılaşma oynanacak.  Bu müsabaka ise 13 Nisan Cuma günü yine İzmir Celal atik Spor Salonun da oynanacak. Bu maçın başlama saati ise 14.00. Selçuklu Belediyespor zorlu rakibini geçerek final grubunda yer almanın hesaplarını yapıyor.
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.