3.Lig için son şans

3.Lig için son şans

1.Kademe maçlarında mağlup olan Yeni Altındağ Belediyespor ile Bucak Belediyesi Oğuzhanspor bugün saat 15.00'te Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi kazanan takım Spor Toto 3.Lig'e yükselecek

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'u şampiyon olarak tamamlayan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile Bölgesel Amatör Lig 6.Grup'u şampiyon olarak tamamlayan Yeni Altındağ Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 2.Kademe Play-Off müsabakasında bugün saat 15.00'te Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. 1.Kademe maçlarından yenilgiyle ayrılan iki takımın mücadelesinde kazanan Spor Toto 3.Lig'e yükselirken mağlup olan takım ise yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek. Yeni Altındağ Belediyespor ile Bucak Belediyesi Oğuzhanspor arasında oynanacak mücadeleyi hakem Ercan Hellaç yönetecek. Hellaç'ın yardımcılıklarını Bülent Uludoğan ile Yakup Bulut yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Ömür Bozkurt.

UZATMALARDA YENİLDİ

Konya'yı Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor'un olduğu grupta yer alan ve son hafta şampiyonluğunu Akşehirspor'u yenerek ilan eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'u şampiyon olarak tamamladı. Burdur temsilcisi geçtiğimiz hafta Bölgesel Amatör Lig 1.Kademe Play-Off karşılaşmasında 8.Grup şampiyonu Uşakspor ile Eskşehir Yeni Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. 90 dakikası 1-1'lik eşitlikle sonuçlanan mücadelenin 120 dakikasında 3-1 galip gelerek gülen Uşakspor oldu. Bugün Bölgesel Amatör Lig 2.Kademe Play-Off maçında Yeni Altındağ Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor rakibini yenerek Spor Toto 3.Lig'e yükselmek istiyor.

GALİP GELMEYİ BAŞARAMADI

Geçtiğimiz hafta Bölgesel Amatör Lig 1.Kademe Play-off müsabakasında Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda Osmaniyespor ile karşılaşan ve 1-0 mağlup olan Yeni Altındağ Belediyespor, bugün Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile karşı karşıya gelecek. Sezonu mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 6.Grup'ta şampiyon olarak tamamlayan Yeni Altındağ Belediyespor yenilgisiz sezonu tamamladı. Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda Bölgesel Amatör Lig 5.Grup şampiyonu Osmaniyespor ile karşı karşıya gelen Altındağ Belediyespor rakibine 1-0 mağlup oldu.  Başkent temsilcisi bugün oynayacağı karşılaşmayı yenerek 3.Lig'e yükselmek istiyor.

2 MAÇ DAHA OYNANACAK

Bugün Bölgesel Amatör Lig 2.Kademe Play-Off 4 takım daha 3.Lig'e çıkmak için mücadele edecek.1.Kademe Play-Off maçlarında mağlup olan takımlar karşı karşıya gelecek. Mardinspor ile Arsinspor Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu'nda 3.Lig'e çıkmak için mücadele verecek. Erokspor ile Modafenspor ise Maltepe Staduyumu'nda 3.Lig'e çıkmak için mücadele verecek. İki mücadele saat 15.00'te başlayacak.

BURAK TAŞPINAR merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.