3. Lig için rakipler belli oldu

3. Lig için rakipler belli oldu

TFF 3. Lig’e Yükselme 1. Kademe maçlarının fikstür çekimi Ankara’da yapıldı. Ankara’da mücadele edecek olan temsilcilerimiz Sarayönü Belediyespor, Yozgat Sorgun Belediyespor ile karşılaşırken, Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise Antalya De

Kura çekimine, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Başkanı Hüseyin Ar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü Barış Topçu, kulüp temsilcileri ve diğer yetkililer katıldı. 19 Mayıs 1 Nolu Saha ve Hasan Doğan Stadı’nda yapılacak maçlara toplam 8 takım katılacak. Kura çekimi sonrasında (A) Grubu’nda Mersin Anamur Belediyespor, Konya Çatalhöyük Çumra Belediyespor, Afyon Sandıklıspor ve Antalya Demre Belediyespor, (B) Grubu’nda da Konya Sarayönü Belediyespor, Çankırı İl Özel İdare Köy Hizmetleri Spor, Niğde Belediyespor ve Yozgat Sorgun Belediyespor yer alıyor.

Gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında eşleşmeler şöyle oluştu: Yarın: Konya Çatalhöyük Çumra Belediyespor-Antalya Demre Belediyespor (14.15-19 Mayıs 1 Nolu Saha) Yozgat Sorgun Belediyespor-Konya Sarayönü Belediyespor (16.45-19 Mayıs 1 Nolu Saha) Mersin Anamur Belediyespor-Afyon Sandıklıspor (13.00-Hasan Doğan Stadı) Niğde Belediyespor-Çankırı İl Özel İdare Köy Hizmetleri Spor (15.30-Hasan Doğan Stadı) Ankara’da tek maçlı eleminasyon sistemiyle oynanacak karşılaşmalar sonunda 1 takım bir üst tura yükselecek. 1. kademede final maçı ise 16 Mayıs Pazar günü, saat 13.30’da Hasan Doğan Stadı’nda oynanacak.
SARAYÖNÜ HIRSLI HAZIRLANIYOR
TİGEM’in Atatürk Orman Çiftliğindeki Sosyal Tesislerinde Antrenör Niyazi Kart nezaretinde günde çift antrenman yapan Yeşil- Siyahlı ekipte futbolcuların ortaya koyduğu performans teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sarayönü Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Halil İbrahim Turan, katılmak için değil hedefe ulaşmak için terfi maçlarına katılacaklarını söyledi. Sezon başında belirledikleri hedefe tek tek ulaştıklarını dile getiren Turan, “Sezon başında yönetim olarak bir araya gelerek hedef belirledik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yaptık ve güçlü bir kadro kurduk. Kurduğumuz kadro Süper Grubu birkaç hafta öncesinden şampiyonluğu garantileyecek kapasiteye sahipti ancak, yaşadığımız şanssızlıklar ve hatalar son haftaya kadar mücadele etmemizi sağladı. Sezon bitiminde de mutlu sona ulaştık. Bu başarı da emeği geçen başta Belediye Başkanımız Mehmet Güney olmak üzere antrenörlerimiz Niyazi Kart, Ercan Savrum ve futbolcularımıza, bu takıma maddi-manevi destek sağlayan kurum ve esnaflara, hiçbir zaman desteğini esirgemeyen cefakar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Çok iyi bir sezon geçirerek hem süper grupta hem de gençler kategorisinde şampiyon olduklarını dile getiren Turan, “Sarayönü’nün tarihi boyunca görmediği heyecan ve başarıyı ilçeye yaşattık. Bunda da en büyük pay futbolcularımızın. Bizlere büyük bir sevinç yaşattılar. Terfi maçlarında Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Konya spor camiasının desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.