3. Lig hayalleri başka bahara kaldı

3. Lig hayalleri başka bahara kaldı

Konyanın 3. Futbol Liginde takımı bulunmuyor. Deplasmanlı Bölgesel Ligde mücadele eden Konya takımları sezonu hüsranla bitirdi

Konya’nın 3. Futbol Liginde takımı bulunmuyor. Deplasmanlı Bölgesel Ligde mücadele eden Konya takımları sezonu hüsranla bitirdi. 2 sezondur 3.Lige yaklaşan Sarayönü Belediyespor son anda bu şansı kaybediyor. Diğer takımlar ise ya küme düşüyor yada küme düşmekten zor kurtuluyor. Bu sezonda şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Sarayönü Belediyespor, Play-Off dışında kalarak sezonu erken tamamladı. Normal sezonun son maçında küme düşme potasında ki Burdur Şekerspor’a 6 gol atan yeşil-siyahlılar, Emirdağspor’un Manavgat deplasmanından galibiyetle dönmesiyle ilk 2 dışında kaldı. Emirdağspor’un deplasmanda Manavgat Belediyespor’u 3-1 mağlup etmesi yeşil-siyahlı ekibin 1 puanla Play-Off hayallerini suya düşürdü. Son haftalara ilk 2 içerisinde girmesine rağmen, kritik Emirdağ maçında futbolcuların sezonun en kötü performansının sahaya yansıtmasıyla puansız dönerek 3. sıraya inen yeşil-siyahlıların beklediği mucize gerçekleşmedi. Bu duruma en çok üzülen ise Sarayönü Belediyespor taraftarları oldu. Taraftarlar pazar günü oynanan Burdur Şekerspor karşılaşmasının bitiş düdüğünü beklemeden stadyumdan ayrıldı.

Umutların bir hayli az olmasına rağmen bir mucize olacağına inanan ve Sarayönü’nde oynanan Burdur Şekerspor karşılaşmasını izlemeye gelen taraftarlar rakip takımdan gelen haberlerle yıkıldı. Hayal kırıklığı içerisinde karşılaşma bitmeden tribünlerden ayrılan taraftarlar, stadyumu terk ederken, takıma olan tepkilerini dile getirdi. Geçtiğimiz sezon ilk defa uygulamaya konulan Bölgesel Amatör Ligde Sarayönü Belediyespor, Çatalhöyük Çumra Belediyespor ve Konya Gençlerbirliği mücadele etmişti. Sarayönü ekibi bu sezon olduğu gibi ilk sezonda da 3. Lige en fazla yaklaşan ekip olmuştu. Diğer 2 temsilcimiz ise gösterdikleri kötü performansla küme düşmüşlerdi. Bu sezonda ise Beyşehir Belediyespor küme düşerken diğer temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ise vasatın üzerine çıkamadı. Çatalhöyük Çumra Belediyespor 1 sezon aradan sonra tekrar bu lige dönerken Selçuklu Belediyespor ise Amatör Küme Süper Grup 2.’si Karapınar Belediyespor ile Play-Off karşılaşması oynayacak. Kazanan takım Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.