20 Yaşındaki Genç Ölü Bulundu, Bonzaiden Şüphe Duyuluyor

20 Yaşındaki Genç Ölü Bulundu, Bonzaiden Şüphe Duyuluyor

Sakarya'da 20 yaşındaki bir genç, park halindeki bir otobüste ölü olarak bulundu. Gencin ölümünde bonzai isimli sentetik uyuşturucunun üzerinde duruluyor. Kesin ölüm sebebi otopsi sonucu ortaya çıkacak. Camili Mahallesi'nde park halinde bulunan...

Sakarya'da 20 yaşındaki bir genç, park halindeki bir otobüste ölü olarak bulundu. Gencin ölümünde bonzai isimli sentetik uyuşturucunun üzerinde duruluyor. Kesin ölüm sebebi otopsi sonucu ortaya çıkacak.

Camili Mahallesi'nde park halinde bulunan atıl durumdaki bir otobüsün içinde bir gencin hareketsiz şekilde yattığını gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 112 Acil ekibinin yaptığı kontrolde gencin öldüğü tespit edildi. Cumhuriyet savcısı, olay yeri inceleme ekibiyle birlikte gencin cesedinde ve otobüste inceleme yaptı.

Yapılan araştırmada cesedin 20 yaşındaki Oğuzhan A.'ya ait olduğu belirlendi. Gencin ölümüne uyuşturucunun neden olmuş olabileceği ihtimali üzerine narkotik ekibi de olay yerinde araştırma yaptı. Savcının yaptığı inceleme sonrası Oğuzhan A'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gencin ölümünde bonzai isimli sentetik uyuşturucunun üzerinde duruluyor. Kesin ölüm sebebi otopsi sonucu ortaya çıkacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.