20. Sanayi Otomotiv Ticaret Ve Tarım Fuarı Açıldı

20. Sanayi Otomotiv Ticaret Ve Tarım Fuarı Açıldı

Sakarya Meydan Muharebesi'nin 93. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 20. Sanayi Otomotiv Ticaret ve Tarım Fuarı, Ankara’nın Polatlı ilçesinde açıldı. Atatürk Caddesi Necip Fazıl Parkı'nda düzenlenen fuarda sanayiden otomotive,...

Sakarya Meydan Muharebesi'nin 93. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 20. Sanayi Otomotiv Ticaret ve Tarım Fuarı, Ankara’nın Polatlı ilçesinde açıldı. Atatürk Caddesi Necip Fazıl Parkı'nda düzenlenen fuarda sanayiden otomotive, ticaretten tarıma 91 firma yer alıyor.

Fuarın açılışını; Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Topçu ve Füze Okul Komutanı Tümgeneral Avni Angun, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, OSB Başkanı Erol Ünal ve MHP Polatlı İlçe Başkanı Gürsel Bilgiç yaptı.

Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Sakarya Zaferi’nin Türk tarihi ve Polatlı için önemli olduğunu söyledi. Bilgin, kutlama etkinliklerinin bu yıl 4 güne çıkarıldığını kaydetti. Fuarın ilçe ekonomisine katkı sunacağını dile getiren Bilgin, katılımdan memnun olduklarını ifade etti.

Polatlı’nın tarih turizminden büyük gelir elde edeceğini anlatan Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya da Polatlı’nın Çanakkale’ye alternatif olacağını dile getirdi. Yıldızkaya, bu yıl disiplinli ve düzgün bir fuar tertip ettiklerini vurguladı. Önümüzdeki yıllarda fuarı daha geniş katılımlarla düzenleyeceklerine değinen Mürsel Yıldızkaya, şehrin sosyo-ekonomik hayatına katkı sunan firmalara teşekkür etti.

Fuar 11-14 Eylül tarihleri arasında ziyaret edilebilecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.